17.01.2018, Miroslav Fuks

Svědík: První dnešní poločas byl z naší strany nejhorší

Svědík: První dnešní poločas byl z naší strany nejhoršíKouč Martin Svědík dnes měl jedinečnou možnost vidět v minimálně hodinovém zápasovém vytížení hned pětadvacet uchazečů prvoligového dresu FC Vysočina. Jak výkony svých svěřenců zhodnotil? Který poločas se mu z hlediska výkonu nelíbil? Co říkal na výkony jihlavských dorostenců?

 

„Hned první dnešní poločas byl z naší strany ten nejhorší. Náš výkon mi připadal, že jsme si snad přišli zahrát „bago“, fotbal na pětníku na hodně přihrávek. Sice jsme měli držení míče, ale nebylo to přímočaré, bojovné, agresivní. Rozhodně to nemělo parametry, kterými by se měla ubírat naše hra. Z naší strany to byl opravdu velmi špatný výkon. Výhrady mám i k organizaci hry a k pomalé rozehrávce. V poločase jsem hráčům řekl pár slov a musím říci, že mne v daném utkání alespoň těší čtyři branky vstřelené za poločas. Mrzí mne, že jsme v úvodním duelu dvakrát inkasovali z naší chyby a soupeři znovu nabídneme, aby šel do brejkové situace. Toto jsou věci, které by se neměly stávat a na kterých musíme neustále pracovat. Musíme si vyhodnotit, nakolik je to o tom, že hráči neplní naše pokyny nebo do jaké míry nás limituje kvalita,“ řekl Martin Svědík k prvním duelu, který měl výkop v 11:00 hodin.

Jak viděl duel, který vypukl o dvě hodiny později? „Zejména v první půli byla tato parta lepší z hlediska organizace hry i vůle jít do tohoto zápasu s cílem vyhrát a udělat pro to maximum. Ve druhém dějství už této jedenáctce trochu docházely síly, neboť tam bylo několik hráčů, kteří byli po zranění nebo dosud neměli takové vytížení. Jsem rád, že jsme dali příležitost dorostencům. Potěšil mne zejména výkon šestnáctiletého stopera Pavla Mikušky, který na svůj věk odehrál velmi solidní utkání. Ukázal, že pokud na sobě bude dál pracovat, tak s ním můžeme do budoucna počítat,“ uzavřel svůj komentář Svědík.

Nabízíme ohlasy na Ježour TV po dvojzápase proti Českým Budějovicím. Krom komentáře trenéra Martina Svědíka přinášíme i slova Jakub Fulneka a též teprve šestnáctiletého stopera Pavla Mikušku, jehož redaktor omylem přejmenoval na Mikšíčka. Omlouváme se!


 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu