13.01.2018, Miroslav Fuks

Martin Svědík: Duel měl dobré parametry a slušné tempo

Martin Svědík: Duel měl dobré parametry a slušné tempoJihlavský kouč Martin Svědík zhodnotil druhé vystoupení jeho týmu během zimní přípravy. Po utkání Tipsport ligy proti Jablonci kvitoval dobrou organizaci hry, nebezpečné brejky a tréninkový přístup svých svěřenců. Na druhou stranu nebyl spokojen s herním výpadkem kolem 70. minuty.

 

„Narazili jsme na kvalitního soupeře, s nímž jsme sehráli duel, který měl dobré parametry a slušné tempo. Naší hru jsme zase chtěli postavit na dobré organizaci, což se nám zejména v první půli velmi dobře dařilo. Soupeř se nedostával do šancí, byli jsme kompaktní a bylo tam množství získaných míčů a podnikali jsme nebezpečné brejky. Z tohoto hlediska tedy první půle byla v pořádku. Druhý poločas nebyl úplně horší, ale vybrali jsme si výpadek kolem 70. minuty, kdy jsme nejdříve vyrobili zbytečnou standardku, z níž jsme po naší nekoncentrovanosti inkasovali první gól. Chvíli poté přišel druhý slepený gól v naší síti. A to dnešní utkání rozhodlo,“ řekl Martin Svědík v úvodu svého pozápasového hodnocení.

K druhému zápasu zimní přípravy dále dodal: „Utkání rozhodně splnilo svůj kondiční účel a stejně tak jsem rád, že jsme z hlediska organizace a kompaktnosti hry předvedli dobré pasáže. Mužstvo vážně pracovalo velmi slušně.“

Svědíkův tým má za sebou druhý týden nesporně velmi náročného tréninkového bloku. Jak v něm tým pracuje? „K hernímu stylu a projevu, kterým se v lize hodláme prezentovat, potřebujeme mít fotbalisty dobře připravené. Tréninkovou náplň máme vyváženou, kombinujeme více prostředí a nemyslím si, že je současný tréninkový program enormně náročný. Únava přichází během každé přípravy. Rád dodávám, že přístup hráčů k tréninku je vzorový. Uvědomují si, že jedině tudy vede cesta. V tomto směru je naše kabina velmi vnímavá a rozhodně nemáme problém s tréninkovou morálkou,“ řekl závěrem jihlavský kouč.

Nabízíme pozápasové ohlasy na Ježour TV: krom komentáře trenéra Martina Svědíka přinášíme i slova stopera Jiřího Krejčího, jenž jediný v jihlavském dresu odehrál celé utkání.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu