11.01.2018, Miroslav Fuks

Dnes byl stvrzen příchod středopolaře Kamso Mary

Dnes byl stvrzen příchod středopolaře Kamso MaryJednání o příchodu guinejského středopolaře Kamso Mary (nar. 24.12.1994) do FC Vysočina Jihlava jsou u konce. Dnes bylo za účasti hráčova manažera stvrzeno jeho půlroční hostování z Vlašimi s opcí na následný letní přestup.

 

„Kamso nás zaujal svými podzimními výkony v dresu Vlašimi a též svými herními statistickými daty, podle nichž na hřišti řeší hodně věcí pozitivně. Přesvědčivé bylo zejména jeho představení v pohárovém utkání proti Zlínu. Jsme rádi, že naše očekávání potvrdil i během úvodních dnů zimní přípravy. Navíc díky své povaze a komunikativnosti rychle zapadl do našeho týmu. Hráč působí velmi cílevědomě, je pracovitý a jsme přesvědčeni, že má potenciál, aby na jaře v našem dresu pravidelně nastupoval v zápasech HET ligy,“ okomentoval příchod urostlého středopolaře ředitel klubu Jan Staněk.

Třiadvacetiletý Kamso Mara na podzim oblékal dres druholigové Vlašimi a do Česka přišel v létě 2017 z francouzského FC Hyeres. V první polovině sezóny nastoupil do šesti druholigových a dvou pohárových duelů. V minulém týdnu se zapojil do tréninkového procesu jihlavského mužstva a ve středu odehrál celý přípravný duel proti Hradci Králové.

Guinejský fotbalista neskrýval spokojenost s dalším posunem ve své kariéře: „Děkuji mému agentovi Danielu Chrysostomemu a jeho spolupracovníkovi Olivierovi Chavanonovi, kteří mne vytáhli a změnili moji fotbalovou kariéru. Děkuji FC Vysočina za velkou šanci, kterou mi poskytla. Chci bojovat za to, aby se Jihlava udržela v nejvyšší soutěži. Našel jsem zde rodinný klub a příjemné prostředí, v němž jsem se od prvního dne cítil jako doma. Poděkování náleží i mým novým spoluhráčům, kteří mi usnadnili integraci do týmu,“ řekl Kamso Mara.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu