03.12.2017, Juniorskaliga.cz

Juniorka podzimní boje zakončila těsnou prohrou na Baníku

Juniorka podzimní boje zakončila těsnou prohrou na BaníkuJuniorský tým dnes v Ostravě uzavřel své podzimní ligové duely. Na první branku se čekalo až do 62. minuty utkání, kdy se trefil domácí Hejl. Nakonec šlo o jediný gólový úspěch zápasu. Mladíci FC Vysočina přesto udrželi 4. příčku v osmičlenné tabulce moravské části Juniorské ligy.

 
OstravaOstrava
16.kolo, neděle 3.12.2017, 13:00
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 62. Hejl
ŽK: 84. Smejkal (JIH)
Rozhodčí: Mrázek – Dohnálek, Boček
Diváci: 0
Ostrava: Lapeš – Dendis, Jakubov, Kania, Lehnert, Bolf (46. Mládek), Hejl, Macej, Hykel, Buchta, Kubík.
FC Vysočina: Kolář – Rychetník, Vedral, Mišun, Beseda – Svatík, Demeter – Vašíček, Smejkal, Průša (60. Vrzal) - Fikar.
 

Komentář

První část zápasu nenabídla zrovna příliš napínavou podívanou pro fanoušky. Hrál se poměrně hodně upracovaný fotbal, který přinesl pouze jednu zajímavou příležitost. Situaci dva na jednoho ale vyřešil jihlavský Průša pouze slabou střelou do prostředka branky.

Po pauze zahrozil i Baník. Přetažený centr na zadní tyč hledal Buchtu, jemuž chyběl přibližně metr k tomu, aby uklidil balon do sítě. Stejný hráč pálil i ze standardní situace, z níž donutil k pohotovému zákroku gólmana Koláře. Poté se ale Ostravané už dočkali. Při závaru ve vápně posunul Macej míč na volného Ladislava Hejla, který z blízkosti doklepl v poklidu balon do sítě. Jihlava se sice snažila chodit ve větším počtu hráčů do útoku, ovšem směrem dopředu toho příliš nepředvedla. Pouze Demeterova střela prolétla těsně vedle branky a vypadalo to na to, že další zajímavý moment už nepřibude. Nakonec ale ještě musel ukázat své umění brankář Lapeš, jenž těsně před koncem zápasu vyrazil nepříjemnou střelu s vypětím všech sil mimo svoji svatyni, čímž se výrazně přičinil o to, že Baník bral všechny body. Ostravský gólman navíc mohl slavit čisté konto.

Ohlasy trenérů

"Ve vítkovickém areálu se hrál velmi rychlý a bojovný zápas, který byl díky tomu oboustranně plný množství nepřesností. Rozhodla jej naše dvojí ztráta na polovině hřiště, z níž se zrodil rychlý kontr Baníku a branka v naší síti. Kluci do zápasu dali všechno, podali slušný výkon a snažili se o srovnání, ale tentokrát při nich nestálo sprotovní štěstí. V největší šanci vychytal Svatíka domácí gólman," řekl po posledním duelu sezóny trenér Pavel Procházka.
 
Zápasy
8.kolo | FC Vysočina - Ostrava | 2:1
22.kolo | Ostrava - FC Vysočina | 3:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu