07.03.2017, Miroslav Fuks

Bitva s Karvinou: Vepřové pochoutky ZDARMA pro 550 fanoušků!

Bitva s Karvinou: Vepřové pochoutky ZDARMA pro 550 fanoušků!Vedení FC Vysočina připravilo velmi speciální a chutnou motivaci pro fanoušky, kteří domácí tým přijdou podpořit v sobotní bitvě proti Karviné! Prvních 550 držitelů celosezónních permanentek nebo vstupenek, kteří projdou branami jihlavského stadiónu, obdrží kupón na bezplatný odběr jedné porce z lákavé nabídky vepřových pochoutek! Můžete se těšit na grilované jelito nebo jitrnici, uzené z udírny či na grilované rolované selátko!

 

„Chceme touto netradiční akcí poděkovat věrným fanoušků FC Vysočina, kteří si pravidelně kupují permanentky nebo vstupenky. Věříme, že přispěje k tomu, aby se náš stadión v sobotu zaplnil a panovala na něm dobrá atmosféra. V důležité bitvě proti Karviné budeme velmi potřebovat podporu našich skvělých fanoušků,“ zdůraznil marketingový manažer Miroslav Fuks, jenž doplnil další podrobnosti: „Zabijačkové pochoutky budou nabízet tři venkovní stánky s občerstvením od 14:00 hodin. Kupón na lákavé občerstvení obdrží při vstupu na stadión každý, kdo si zakoupil vstupenku na utkání proti Karviné nebo zainvestoval do celosezónní permanentní vstupenky, zlevněné vstupenky či rodinné permanentky. Znamená to, že na občerstvení nebudou mít nárok držitelé VIP či volných permanentek, stejně tak kupón na občerstvení neobdrží ani ti, kteří vstupenku obdrželi zdarma v rámci některé z marketingových akcí. Děkujeme za pochopení.“

Youtube kanál Ježour TV nabízí parádní video z dílny SB Corporation, které přináší exkluzivní pohled do předzápasového zázemí jihlavského stadiónu a jedinečný průřez emocemi z vítězného zápasu proti Hradci Králové. Přijďte si užít i sobotní bitvu proti Karviné! Zápas je přece svátek!

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu