27.02.2017, Juniorskaliga.cz

Vysočina zvítězila nad Hradcem i v juniorské kategorii

Vysočina zvítězila nad Hradcem i v juniorské kategoriiJuniorský tým FC Vysočina pokračuje ve své jarní snaze o tabulkový posun. Po úvodní remíze se Slavií vybojoval vítězství na půdě 5. celku tabulky v Hradci Králové. Duel přinesl stejný výsledek, jako páteční prvoligové utkání obou celků – jihlavské vítězství 1:3 (1:1). Střelcem rozhodujících branek utkání byl střídající dorostenec Pavel Svoboda a na 1:1 vyrovnával Marek Šerý.

 
Hradec KrálovéHradec Králové
18.kolo, neděle 26.2.2017, 15:00
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 20. Dostál – 36. Šerý, 58. a 63. Svoboda
ŽK: 54. Václavek, 79. Střelec
Rozhodčí: Berka – Vitner, Flimmel
Diváci: 80
Hradec Králové: Lindr – Václavek, Holeš, Chocholatý (65. Střelec), Zbudil, Brokeš, Dostál (52. Li), Vukčevič (85. Brůža), Křížek, Miker, Hynek.
FC Vysočina: Kolář – Rychetník, Pedro, Beseda (46. P.Svoboda), Fiala - Šerý, Kolčava – Hron, Sargsyan, Popović – Záviška.
 

Komentář

Utkání začalo lépe pro Hradec, respektive alespoň jeho úvodní příležitostí. Hostující brankář se však na hranici pokutového území nenechal obehrát a tato situace tak pro Vysočinu skončila dobře. Větší aktivita i nadále zůstala u domácích, kteří po dalších náznacích už dostali míč do sítě. Postaral se o to Dostál, který ve vápně ukázal své rychlé nohy, tím se odpoutal od bránícího hráče a poté jen přesně zakončil – 0:1. Jenomže poté se dlouho nic podstatného nedělo, až deset minut před koncem způsobil přímý kop hostů ve vápně domácích velice nepřehlednou situaci, kterou prudkou ranou na zadní tyč ukončil Šerý a bylo to tak opět nerozhodně - 1:1.

Druhý poločas nejprve přinesl standardní situace pro obě mužstva z dobrých pozic, branka z toho ale nepadla. Na tu další totiž došlo až chvíli před uplynutím hodiny hry. Z pravé strany přišel míč na hranici malého vápna, kde se přes obranu prodral Pavel Svoboda a Jihlava tak otočila na průběžných 1:2. A hostům bylo ještě lépe, chvíli na to totiž zmiňovaný střídající hráč přidal další trefu a stanovil tak konečný výsledek na 1:3.

Ohlasy trenérů

"Sehráli jsme duel dvou odlišných poločasů. V tom prvním se nám nedařilo, hráli jsme hodně roztažení a naše rozehrávka byla zdlouhavá. Domácí se zaslouženě ujali vedení, ovšem my dokázali poměrně brzy vyrovnat. Do druhé půle jsme nasadili jednoho nového hráče, přeskupili jsme řady a významně jsme se zlepšili. Zaslouženě jsme vstřelili dvě branky a dosáhli jsme cenného vítězství," ohodnotil duel trenér Michal Kadlec.
 
Zápasy
4.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 1:0
18.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 3:1
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu