22.05.2016, Juniorskaliga.cz

Juniorka sezónu završila výraznou výhrou na Dukle

Juniorka sezónu završila výraznou výhrou na DukleJuniorský tým zakončil čtvrtý ročník působení v Juniorské lize výraznou výhrou 2:5 (1:1) na pražské Julisce. Výsledek, který lze pro domácí Duklu označit za poněkud krutý, pečetily branky Jakuba Rychetníka, Miloše Kriegsmanna, Štěpána Maruše, Čestmíra Vitáska a Jakuba Pěnkavy. FC Vysočina tak potvrdil svoji 10. příčku v tabulce. Potěšitelné je, že se v jihlavské sestavě v průběhu duelu objevilo 7 hráčů dorosteneckého věku.

 
Dukla PrahaDukla Praha
32.kolo, neděle 22.5.2016, 10:15
2:5
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 18. Tarasjuk, 71. Beneš – 40. Rychetník, 56. Kriegsmann, 65. Maruš, 82. Vitásek, 90. Pěnkava
ŽK: Sedláček, Slicho – Maruš, Bajer, Penkava
Rozhodčí: Váňa – Koval, Hrabovský
Diváci: 80
Dukla Praha: Řepa – Cvrček, Slicho, Petrák, Bezdička, Bezpalec, Schindler, Farkaš, Tarasjuk (64. Vachoušek), Vokoun, Sedláček (64. Beneš).
FC Vysočina: Kolář (88. Pokorný) – Pedro, Kriegsmann (58. Pěnkava), Rychetník (46. Beseda), Mlakić - Bajer (76. Čermák), Vitásek, Spirkoski, Šerý (81. Průša) - Maruš, Duba.
 

Komentář

Úvod utkání nebyl nikterak bohatý na šance a nevypadalo to na žádné brankové hody. V první čtvrthodině bylo k vidění dobré napadání Dukly, takže se hosté do příležitostí nedostávali. První větší příležitost přišla v 15. minutě, ale brankář Řepa si poradil. Gól přišel až za několik okamžiků a v samostatném úniku se nemýlil Tarasjuk. Dukla pokračovala v aktivitě a dlouho nepouštěla soupeře do žádné vážnější akce. Naopak zahrozili domácí po chybném vyběhnutí Koláře, ale míč se odrazil jen do zámezí. Na konci poločasu pak přišel trest v podání vyrovnávací branky Rychetníka, který se prosadil po rohu. Hned z následující akce mohli hosté stav otočit, ale sudí Váňa branku neuznal pro ofsajdové postavení. Poločas tedy skončil 1:1.

Do druhé půle vstoupila aktivněji Vysočina a vypracovala si několik zajímavých akcí. Gólově se však prosadila až po dalším rohovém kopu v 56. minutě, kdy si míč našel kapitán Kriegsmann a rozvlnil síť. Jihlavský celek i nadále působil lepším dojmem a po rychlé akci se prosadil střelou do odkryté branky Maruš. Netrvalo však dlouho Jan Beneš vrátil Duklu do hry přesně mířenou ranou. To bylo ovšem ze strany Dukly všechno a o další branky se postarali jen hosté. Tempo po snížení pražského celku trochu opadlo, čehož hosté dokázali využít a Vitásek pojistil vedení hlavou po další standardní situaci. Závěrečný drtivý tlak domácích se nedostavil, i když určitou snahu hráči Dukly předvedli. V poslední minutě však skóre utkání pečetil přesnou hlavičkou Pěnkava.
 
Zápasy
7.kolo | FC Vysočina - Dukla Praha | 2:2
21.kolo | Dukla Praha - FC Vysočina | 0:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu