28.03.2016, Redakce

U17: Schytali debakl ve Frýdku-Místku

U17: Schytali debakl ve Frýdku-MístkuMladší dorost U17 sehrál ve Frýdku-Místku nevydařené utkání, když už v první půli se inkasoval hrozivých šest branek. Na začátku druhéhého poločasu dokázal dvakrát po sobě skórovat, když se prosadili Lorenc a Bartl, závěrečné slovo měli ale domácí, když brankou v 75. minutě přidali další gól a utkání tak skončilo 7:2 (6:0).

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
21.kolo, sobota 26.3.2016, 12:00
7:2
(6:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 16., 20., 22., 32. Mrkvička, 12., 75. Kubala, 14. Jiříček - 52. Lorenc, 57. Bartl.
Diváci: 40
FC Vysočina: Jágrik - Bence, Trojánek (41. Bartl), Křišťál, Řezáč - Pejřimovský - Matulka, Šteffl, Urbánek, Polcar - Lorenc.
 

Komentář

"Do Frýdku-Místku jsme jeli s cílem naplno bodovat, ale realita byla naprosto jiná. V 9. minutě se dostal do gólové šance Urbánek, ale jeho levačku zlikvidoval domácí brankář. V 11. minutě byl před hranicí faulován Šteffl, ale rozhodčí ukázal výhodu, ale my jsme okamžitým centrem do vápna trefili prvního domácího hráče a z následného rychlého protiútoku jsme nečekaně inkasovali. To byl ten zlomový moment, kdy jsme přestali hrát a nechali jsme úřadovat domácí, protože jsme si nevěřili, měli jsme strach něco vymyslet, zbavovali jsme se míčů, kazili jsme první kontakt s míčem, nemluvili jsme a soupeř byl v soubojích důraznější, prostě všechno bylo špatně. Do druhého poločasu, jak kdyby přišel jiný tým na hřiště, protože hráči nastoupili s nasazením a chtěli něco udělat s nepříznivým výsledkem. Na hřišti jsme úřadovali, ale po dvou rychlých vstřelených gólech jsme bohužel už další góly nepřidali, i když jsme si mnoho gólových šancí vypracovali. V závěru zápasu jsme inkasovali díky otevření hry. Byl to zápas dvou naprosto odlišných poločasu. My jsme prohráli v mistrovském zápase po dlouhých šesti měsících a hráči dostali tvrdou lekci. Teď je potřeba, abychom se z tohoto výprasku otřepali a připravili jsme se kvalitně na Sigmu Olomouc, se kterou hrajeme v neděli v 11 hodin na Stoupách." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu