04.03.2016, Miroslav Fuks

Petr Hronek: Na produktivitě musím zapracovat

Petr Hronek: Na produktivitě musím zapracovatKralování gólmana Jana Hanuše je u konce! Zraněný brankář během února odehrál pouze jediný poločas, tudíž šesté vítězství v anketě Hráč měsíce nepřidal a fanoušky FC Vysočina upoutali jiní fotbalisté. Únorovým vítězem se stal nováček v kádru a autor branky na Slovácku – středopolař Petr Hronek. Významnou pozici a kvalitu jihlavských gólmanů potvrdil druhou příčkou Matej Rakovan a pomyslný bronz bral Tomáš Kučera. Tradičně vám tedy nabízíme aktuální rozhovor s vítězem ankety.

 

Petře, zaregistroval jsi internetovou anketu o Hráče měsíce? Jsi svým únorovým vítězstvím překvapen?
Jsem příjemně zaskočen! Anketu jsem prakticky nezaregistroval, tudíž mé překvapení je o to větší. A pokud bych o anketě věděl, tak by mne vůbec nenapadlo, že by mne fanoušci mohli takto ocenit. Moc jim za to děkuji!

Jak vlastně ze svého hlediska toto období hodnotíš? Který duel tobě osobě vyšel nejlépe?
Z hlediska mého pocitu z vlastního výkonu mi asi nejlépe vyšel duel na Slovácku. Dočkal jsem se premiérové trefy v lize, jenže můj dojem bohužel kazí fakt, že jsme v Uherském Hradišti nebodovali a já za stavu 1:1 neproměnil velkou příležitost. Navíc jsem měl i kus smůly, když se za stavu 2:1 neujala má střela z hranice vápna. Do šancí jsem se dostal i v Jablonci a doma se Slavií, tudíž si moc dobře uvědomuju, že musím na produktivitě hodně zapracovat. Kdybych byl v koncovce úspěšnější, tak by můj start v lize byl mnohem příjemnější.

V FC Vysočina jsi přes dva měsíce. Už jsi v Jihlavě zaklimatizoval? Jak se v týmu cítíš?
Jo, už jsem do týmu zapadl. Všechny kluky jsem blíže poznal a na partu si rozhodně nemohu stěžovat.

Co říkáš na kvalitu tréninkového procesu a zázemí pro hráče?
Tréninky jsou skvělé. Hodně intenzivní, bez prostojů a rychle probíhající. Zázemí je slušné, nic nám nechybí.

Už zítra vás čeká obrovsky důležité utkání proti Sigmě. Jaká v týmu panuje nálada? Co od zápasu očekáváš?
Nálada zůstává dobrá, ikdyž lze vnímat zdravou nervozitu a odhodlání všech kluků. Všichni cítíme důležitost zápasu a věříme, že jej dovedeme do vítězného konce. Moc bychom si přáli, kdyby nám v těžkém utkání pomohli diváci a zaplněné tribuny. Fanouškům předem moc děkujeme za moc potřebnou podporu!

Pořadí za měsíc únor 2016:

1. Petr Hronek 152b., 2. Matej Rakovan 132b., 3. Tomáš Kučera 121b., 4. Lukáš Kryštůfek 118b., 5. a 6. Ondřej Šourek a Lukáš Vaculík  74b., 7. Jan Hanuš 69b.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu