02.03.2016, Miroslav Fuks

Šubrt: Věřím, že se štěstěna obrátí ve prospěch FC Vysočina!

Šubrt: Věřím, že se štěstěna obrátí ve prospěch FC Vysočina!Fotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na jihlavskou strojírenskou společnost Decoleta. Dotazy jsme položili Ing. Jiřímu Šubrtovi, řediteli firmy.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Naše firma podporuje fotbal na Vysočině asi jeden rok. S ohledem na velikost firmy jsme spíše menším partnerem.

Co je pro Vás motivem k podpoře FC Vysočina?
Jako firma působící na území Jihlavy máme pochopitelně dva hlavní zájmy. Zviditelnit firmu v rámci regionu jako zaměstnavatele pro místní občany, ale také zároveň alespoň malou měrou přispět k rozvoji místního sportu a výchovy mládeže.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Osobně jsem nikdy v minulosti ani nyní aktivně tento sport neprovozoval, nicméně s ohledem na jeho celosvětovou popularitu nelze tento sport přehlížet ani jako marketingovou podporu. Pochopitelně jako každý kluk jsem do míče také kopal, nicméně aktivně mne oslovovaly jiné sporty, jako judo nebo tenis.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně?
Nejsem pravidelným návštěvníkem fotbalových zápasů FC Vysočina, nicméně jsem pochopitelně některé ze zápasů viděl a snažím se umožnit případnou návštěvu utkání svým firemním kolegům.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Evropský a mezinárodní fotbal sleduji občas jako televizní divák. Bohužel, v dnešní uspěchané době je neustále čím dál méně času na sport, byť i v roli pasivního diváka.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Jako partner FC Vysočina dostávám i průběžné informace o dění na jihlavské fotbalové scéně.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v tomto ročníku?
Se sportem je to tak troch jako na houpačce. Jednou jsi dole, jednou nahoře. Nicméně se v posledních letech jihlavskému fotbalu celkem daří.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Na tuto otázku si netroufám kompetentně odpovědět.

Kteří hráči náleží mezi Vaše oblíbence?
Nemám vyloženě žádné oblíbence, ale jméno Lukáš Vaculík určitě mezi hráči nezapadne.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Nepovažuji se za odborníka, tudíž tento dotaz je asi třeba položit někomu s větším přehledem o historii jihlavského fotbalu. Přesto vnímám, že dres FC Vysočina oblékali reprezentanti Vydra, Gabre Selassie, Tecl nebo Kopic.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího duelu?
Je to skutečně jenom tip, nicméně byl bych rád, kdyby se fotbalová štěstěna obrátila ve prospěch FC Vysočina alespoň v poměru 3:1.

o společnosti Decoleta

Firma Decoleta je strojírenskou firmou, která vyrábí malé přesné dílce o průměru 0,5 až 25 mm z nerezových ocelí, různých druhů uhlíkových a slitinových ocelí, mosazi, mědi, bronzu a slitin hliníku.

Decoleta se zaměřuje na soustružení z tyčového materiálu. Naše speciální soustružnické automaty umožňují dosahovat přesností dílců až +/- 0,01 mm. Výrobní série se pohybují od desítek tisíc po miliony kusů za rok. Dodáváme ale i vzorková množství pro vyzkoušení funkce výrobku u našich zákazníků před sériovou výrobou.



 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu