20.02.2016, Redakce

U19: V prvním jarním utkání branka nepadla

U19: V prvním jarním utkání branka nepadlaStarší dorost U19 sehrál své první jarní utkání na půdě Slovanu Liberec. V dlouho očekávané jarní premiéře se ale žádný hráč nedokázal gólově prosadit a zápas tak skončil 0:0.

 
LiberecLiberec
22.kolo, pátek 19.2.2016, 12:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný - Ločárek, Vedral, Beseda, Čermák - Novotný(85. Vrzal)- Šimončič (82. Průša), Stěpánek, Smejkal (70. Liška), Sargsyan (78. Kafoněk)- Svoboda (55. Kolčava).
 

Komentář

"Na menším hřišti bylo vidět utkání, kde nad fotbalovostí převládaly osobní souboje. Stejně tak bylo k vidění dost standardních situací. Z tohoto pohledu jsme zápas, někdy i se štěstím, zvládli. V úvodu zápasu nám domácí nastřelili tyč, jednou po závaru před naší brankou skončil míč jen těsně mimo a lobovaný míč skončil také vedle naší branky. My měli střelu Novotného a pak hlavu Štěpánka po rohovém kopu. Druhá půle byla té první hodně podobná. V 64. minutě měli domácí jasnou příležitost, ve které nás však podržel Pokorný. Naši největší šanci neproměnil Smejkal, kterého vychytal domácí brankář. Sportovně uznávám, že byl Liberec asi malinko blíže ke vstřelení gólu. Díky naší dobré obranné hře jsme však uhájili čisté konto, čehož si zde opravdu vážím. Směrem dopředu nás hodně limitovala velikost hrací plochy. Naši hráči byli pod velkým časoprostorovým tlakem, s čímž se moc nevyrovnali. Pokud bychom byli schopni rychleji přenášet hru a zjednodušit přechodovou fázi, tak bychom byli určitě nebezpečnější. Toto se nám však bohužel nedařilo. Na hráčích však byla vidět zodpovědnost k výsledku, jejich koncentrace a bojovnost byla v pořádku. V defenzívě se dokázali vyrovnat s rychlou hrou a s osobními souboji, za což zaslouží pochvalu!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu