16.02.2016, Miroslav Fuks

Lukáš Zvěřina: Věřím, že Vysočina proti Slavii překvapí!

Lukáš Zvěřina: Věřím, že Vysočina proti Slavii překvapí!Fotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost VIANOR, která v Česku provozuje síť profesionálních auto-pneu center. Dotazy jsme položili panu Lukáši Zvěřinovi, obchodnímu manažerovi jihlavské provozovny.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
VIANOR podporuje Jihlavský fotbal od roku 2013, když jsme spolupráci nastartovali přezutím pneumatik pro legendárního gólmana Jardu Blažka, který nás navštívil na servisní prodejně v Jihlavě.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Vše do sebe zapadá. Fotbal je sportem číslo jedna na světě a FC Vysočina se docela stabilně zabydlel v SYNOT lize. Díky regionálnímu zastoupení Auto-pneu centra VIANOR se spojení a podpora FC Vysočina přímo nabízí. VIANOR v Jihlavě působí již od roku 2008 a je zde velmi silným hráčem, „jedničkou“ v oblasti pneu i servisu vozidel. Spolupráci s FC Vysočina jsme dále rozšířili například o VIP firemní slevové karty, které využívá celý tým. Podporu FC využíváme i marketingově a jsem velmi rád, že nás navštěvuji i prvoligový hráči a vedení klubu.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Budu musel zapátrat v paměti. Jako malý kluk jsem kopal v přípravce tady v Jihlavě, nicméně mi to moc dlouho nevydrželo. Pár zápasů a pak zase test jiného sportu… Asi jsem všestranný. Fotbal si ale kdykoli rád zahraju, jsou to spíše kamarádská utkání, nebo jen pilování vybroušené kopací techniky. Hlavně teď ale patřím k těm skalním fanouškům fotbalu na úrovni sledování televizních přenosů z fotbalových utkání.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Domácí utkání jsem navštívil asi 10x. Vždy jsem si zašel na nějaké atraktivní utkání. A co se týká venkovních duelů, tak to bohužel hlavně z časových důvodů nezvládám.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Bohužel ne. Reprezentaci vždy držím palce, ale zápasy sleduji u televizní obrazovky, či u dobrého pivka s přáteli.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Nesleduji. Ale vnímám, že zázemí a práce s mládeží je na velmi dobré úrovni. Je potřeba, aby bylo kde brát další talenty pro první tým.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v tomto ročníku?
Když se dívám na tabulku, zase taková paráda to není. Nicméně věřím, že Jihlava odehraje několik vítězných zápasů a dostane se někam do středu tabulky. Chtělo by to porazit Jablonec a Slovácko a hlavně pohlídat Olomouc, která nám šlape na paty.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Ztratit vedení proti Mladé Boleslavi a ještě dostat 6 gólů, to by se asi nemělo stávat ani proti tak kvalitnímu týmu. Jinak mne vždy potěší všechna vítězná utkání.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Bez pořádné obrany by to nešlo a proto bych vyzdvihnul výkony brankáře Hanuše.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Například kanonýra Standu Tecla.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Doufám, že se projeví dobrá zimní příprava a proto věřím, že Vysočina proti Slavii překvapí. Budou to důležité body do tabulky a další důležitý krok k záchraně SYNOT ligy – tipuji vítězství 3:1!

o společnosti VIANOR

VIANOR (jehož vlastníkem je společnost Nokian Tyres) je největším servisním řetězcem v severských zemích. Ve Skandinávii, Pobaltí, Švýcarsku a v dalších státech Evropy a rovněž tak v USA dnes existuje již téměř 1,500 provozoven. Rychlý růst zažívá VIANOR v regionu střední a východní Evropy, zejména také v České a Slovenské republice díky společnosti GPD, která se v roce 2008 stala provozovatelem sítě profesionálních auto-pneu center VIANOR. Auto-pneu servis v Jihlavě byl otevřen v dubnu 2008. Se svými 11 servisními stáními se řadí k největším nezávislým auto-pneu centrům v Česku.

Navštivte náš profesionální autoservis a pětihvězdičkový pneuservis v Jihlavě na Znojemské ulici. Kromě přezutí pneumatik můžeme nabídnout také kontrolu geometrie, servis klimatizace, výměnu brzdový a podvozkových komponentů či provozních kapalin a další veškeré auto-servisní úkony. Navíc Vám nabízíme službu „Pneuhotelu", která obsahuje nejen uskladnění pneumatik, ale také jejich dokonalý servis včetně mytí a montáže.


 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu