08.02.2016, Miroslav Fuks

Mladší dorosty 100% proti Teplicím

Mladší dorosty FC Vysočina o víkendu sehrály přípravná utkání proti Teplicím. A dařilo se jim, když celek U17 zvítězil výrazně 5:0 (1:0) a tým U16 Severočechy zdolal 4:2 (2:1).

 

U17: FC Vysočina Jihlava - FK Teplice  5:0 (1:0)

Góly: 35. Šteffl (z pen.), 48. Lorenc, 57. Polcar, 61. Škrdla, 74. Duba

Sestava: Duba (41. Jágrik) - Pavlík (17. Škrdla), Trojánek, Křišťál (60. Sibera), Bence - Pejřimovský - Polcar, Šteffl, Janoušek, Bartl - Lorenc (70. Duba)

"K zápasu proti Teplicím jsme nastoupili v podobné sestavě, jako na minisoustředění na Slovensku. Po delší pauze se vrátil jen Pejřimovský, který se postavil na post defenzivního záložníka. Proti kvalitnímu soupeři jsme zvolili rozestavení 4-1-4-1 a důraz jsme hlavně kladli na defenzivu, která si poradila náramně. V prvním poločase jsme do 20. minuty hráli vyrovnaný zápas, ale černou kaňkou bylo zranění Pavlíka, který si zlomil klíční kost. Od dvacáté minuty jsme postupně soupeře přehrávali a vytvářeli jsme si často nebezpečné kombinační akce. Druhý poločas byl naprosto v naší režii a po zásluze jsme i vysoko vyhráli, i když jsme mohli přidat více gólů. Dvě velké gólové šance si vytvořili i Teplice, ale proti byl brankář Jágrik. Velkým paradoxem je, že na posledních deset minut nastoupil do útoku brankář Duba, který dokázal vsítit hlavou gól a ještě jednu stoprocentní šanci spálil. Všechny hráče musím za dnešní utkání pochválit a Martinovi Pavlíkovi přeji brzké uzdravení," okomentoval utkání trenér Libor Smejkal.

U16: FC Vysočina Jihlava - FK Teplice 4:2 (2:1)

Góly: Točík 2, Lokvenc, Crha

Sestava: Čermák - Honzl, Crha, Hron, Čapek (65. M.Procházka) - Kejval, Pavlas, T.Svoboda, Točík - Křivánek, Lokvenc.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu