25.05.2015, Miroslav Fuks

Stadión FC Vysočina opět hostil jihlavský díl seriálu „Měsíc náborů“

Stadión FC Vysočina opět hostil jihlavský díl seriálu „Měsíc náborů“Po celé České republice v květnu probíhá další "Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek, jehož součástí je též projekt „Můj první gól“. Na uskutečnění největšího sportovního náboru v českých dějinách, který se poprvé uskutečnil v září 2014, se podílí Fotbalová asociace České republiky, Česká televize, kluby SYNOT ligy, FNL a krajské a okresní fotbalové svazy. Jeden z mnoha dílů tohoto bezesporu prospěšného a vydařeného seriálu hostil v pondělí 26. května stadión FC Vysočina a zúčastnilo se jej takřka 200 dětí! Zároveň se jednalo o vůbec poslední akci na stávajícím trávníku, neboť již v pondělí odpoledne začala jeho rekonstrukce.

 

Děti nejen z jihlavských mateřských a základních škol si na hlavní travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici užily parádní dopoledne vyplněné dovednostními soutěžemi a disciplínami, které se netýkaly pouze fotbalové průpravy. Asistovalo jim příjemné počasí, obletovaný maskot Ježour a mladší dorostenci FC Vysočina. Nad organizačním zabezpečením akce bděli členové vedení mládežnického úseku FC Vysočina. Děti si z jihlavského stadiónu krom dobré nálady a chuti vyzkoušet fotbal odnesly i drobné dárečky.

  • bohatou fotogalerii z akce naleznete ZDE

Projekty „Měsíc náborů“ a „Můj první gól“

Projekt „Měsíc náborů“ se pod záštitou Fotbalové asociace České republiky ve fotbalovém prostředí objevuje již poněkolikáté a i díky němu získá členství ve FAČR tisíce nových členů, mladých fotbalistů a fotbalistek. V září roku 2014 proběhla tato akce v 74 klubech po celé republice. Účastnilo se jí 11.300 dětí. Jenom v Kraji Vysočina proběhlo 5 akcí, do kterých se zapojilo skoro 900 dětí. Celkový počet nových fotbalistů (od 5 do 19 let) v době kampaně (září až říjen 2014) činil 9.100.

V roce 2015 proběhnou akce v měsíci květnu a v září, na něž FAČR přispěje částkou ve výši 4 milionů korun. V každém okrese se uskuteční jeden „Měsíc náborů“ ve vybraném klubu, přičemž konkrétně v Kraji Vysočina jde o pět akcí pod patronací FC Vysočina, FK Pelhřimov, FC Žďas Žďár nad Sázavou, FC Slovan Havlíčkův Brod a HFK Třebíč. V měsíci září bude vybráno dalších pět regionálních oddílů vždy po jednom z každého okresu. Celkem tedy v Kraji Vysočina proběhne 10 náborových akcí pod záštitou FAČR.

Díky projektu „Měsíc náborů“ opět získáte skvělou příležitost přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve vašem okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky. Stačí si vybrat pro vás nejvhodnější klub, přivést malého fotbalistu nebo malou fotbalistku na nábor nových dětí a dát jim tím možnost začít oficiálně hrát tento nejrozšířenější, nejpopulárnější a pohybově nejvšestrannější sport na světě. Kluby vám poté vyřídí členství FAČR, díky kterému získává každý člen i mnoho zajímavých možností a výhod.

Nedílnou součástí projektu je též aktivita „Můj první gól“, díky kterému měli zaregistrovaní hráči ročníku 2007 možnost požádat o fotbalový balíček (taška na fotbal, lahev, míč, reprezentační dres, podpisové kartičky). Těchto balíčků bylo v roce 2014 distribuováno 5.675 kusů. Stejnou možnost mají malí fotbalisté ročníku 2007 i letos na jaře. Na podzim 2015 se balíček „Můj první gól“ bude týkat výhradně hráčů narozených v roce 2008.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu