31.03.2015, David Zeman

U17: V Opavě otočili utkání a zvítězili

U17: V Opavě otočili utkání a zvítěziliMladší dorost U17 do utkání s Opavou nevstoupil dobře, když ve 37. minutě inkasoval, ale do poločasu stihl vyrovnat. Ve druhé půli byla Vysočina aktivnějším týmem a po gólech Vlka a Karmazína otočila utkání. Opava ale ještě dokázala průběh zdramatizovat, když se prosadila ze standardní situace, ale jihlavští mladíci už si výhru pohlídali, utkání tak skončilo 2:3 (1:1).

 
OpavaOpava
20.kolo, neděle 29.3.2015, 12:00
2:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 40. Mužátko, 63. Vlk (p. k.), 76. Karmazín.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Vašíček, Vlk, Jilg, Kafoněk – Malár, Vrzal – Fikar (68. Svoboda P.), Karmazín, Mužátko (66. Svoboda R.) – Rážek.
 

Komentář

„Myslím, že jsme výkonem navázali na předchozí utkání. Hra byla určitě ovlivněna silnějším větrem. V první půli jsme proti větru naštěstí stihli vyrovnat. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme vstřelili další dvě branky. V samotném závěru jsme však opět ze standardní situace inkasovali. Vážím si, že jsme dokázali otočit nepříznivý výsledek. Na druhou stranu mě mrzí, že jsme dvakrát inkasovali ze standardních situací. Doufám, že se do čtvrtečního utkání dají někteří hráči z marodky dohromady, abychom mohli zápasovou zátěž rozmělnit na více hráčů. V neděli hrajeme totiž další zápas!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu