23.03.2015, Miroslav Fuks

Juniorka dosáhla cenné výhry nad Slavií Praha

Juniorka dosáhla cenné výhry nad Slavií PrahaUmělá tráva v areálu Na Stoupách dnes hostila zajímavé utkání 26. kola Juniorské ligy. V tabulce šestá Vysočina změřila síly s pátou Slavií Praha a dočkala se zaslouženého a cenného vítězství 2:1 (2:0). Díky brankám Bojana Spirkoskiho a Augusta Batioji prodloužila svoji sérii bez prohry na čtyři duely.

 
FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, pondělí 23.3.2015, 13:30, Na Stoupách
2:1
(2:0)
SlaviaSlavia
 

Gól: 11. Spirkoski, 25. Batioja – 89. Kuchta
ŽK: 36. Kadavý (SLA), 47. Batka (SLA)
Rozhodčí: Zadinová – Ratajová, Hanáková
Diváci: 80
FC Vysočina: Kotnour – Hron, Pedro, Zábrodský, Chyla – Štěpánek (70. Urbánek), Demeter – Batioja, Spirkoski (87. Veselský), Klusák – Kliment (60. Duba).
Slavia: Hrubeš (46. L. Soukup) – Dostál, Broukal (58. Vitarigov), Brož, Batka, Kuchta, Vukadinovič, Pelikán (46. Kocourek), Kadavý (36. Möglich), Zámečník, Prosek.
 

Komentář

Pod dohledem tria ženských rozhodčí v čele s Olgou Zadinovou nastoupili mladíci jihlavské Vysočiny a pražské Slavie k utkání 26. kola Juniorské ligy. Ačkoli byla v úvodu opticky lepší hostující sešívaná parta, první branku zápasu vsítili Jihlavané. V 11. minutě se Spirkoski probojoval do pokutového území, v němž překonal i gólmana Hrubeše a poslal domácí do vedení 1:0. Vstřelený gól Vysočinu nakopl, začala svého soupeře přehrávat a pomalu přebírala otěže zápasu do svých rukou. V 25. minutě museli i hostující příznivci zatleskat druhé gólové akci Vysočiny. Kliment po krásném individuálním průniku středem hřiště předložil míč nabíhajícímu Batiojovi, který udělal kličku Hrubešovi a zvýšil na 2:0. Od té doby Jihlava začala dominovat ve všech ohledech, frustrovaní hosté si nevěděli rady s dobrým pohybem domácích. Do konce první půle mohli Jihlavané přidat ještě třetí branku, ani jeden z dua Batioja – Štěpánek však úspěšný nebyl, a tak se odcházelo do šaten za stavu 2:0.

Do druhé půle vstoupili slávisté s obměněným kádrem, tou hlavní změnou byla výměna na postu brankáře – Hrubeše nahradil Soukup. Oproti první polovině přibylo nepřesností. Od nuceného střídání Broukala kvůli zranění vrhli slávisté všechny síly do útoku. Slušnou šanci měl v 67. minutě slávista Kuchta, proti němu však stál skvělý Kotnour, který míč vyrazil na tyč. Sešívaní z jihlavského brankáře chvílemi šíleli, když už si nějakou šanci vytvořili, Kotnour si s ní věděl rady. Tohle přestalo platit až v 89. minutě. Kuchta si naběhl do pokutového území domácích, ve skluzu trefil míč a snížil na 2:1. Na víc už se ale hosté nezmohli, kontaktní branka přišla příliš pozdě.

 
Zápasy
10.kolo | FC Vysočina - Slavia | 1:0
24.kolo | Slavia - FC Vysočina | 1:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu