16.03.2015, juniorskaliga.cz

Juniorka výhru v Plzni ztratila dvě minuty před koncem

Juniorka výhru v Plzni ztratila dvě minuty před koncemJuniorský tým FC Vysočina dnes v Plzni sahal po velmi cenné výhře. Ujal se vedení, otočil nepříznivě se vyvíjející skóre a šel znovu do vedení, které ztratil 2 minuty před koncem po rohovém kopu. Pod konečný výsledek 3:3 (2:1) se jihlavskými brankami podepsali Marek Jungr, Patrik Demeter a Bojan Spirkoski.

 
PlzeňPlzeň
25.kolo, pondělí 16.3.2015, 13:30
3:3
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 21. Glazer, 25. Hradecký, 88. Kule – 4. Jungr, 53. Demeter, 71. Spirkoski
ŽK: 52. Urbánek (JIH), 87. Ujčík (JIH)
Rozhodčí: Kožár – Hock, Štrincl
Diváci: 0
Plzeň: Šiman – Medvěděv (64. Průcha), Novák (80. Čihák), Kule, Šíša – Hradecký, Domabyl (64. Lešek) – Glazer, Hejda, Mlynařík – Doležal.
FC Vysočina: Kotnour – Hron, Kriegsmann, Pedro, Chyla - Demeter, Klusák – Batioja (61. Ujčík), Jungr (46. Spirkoski), Urbánek (57. Mazel) – Duba (71. Veselský).
 

Komentář

Vysočině vypomohl v první půli hráč A-týmu Jungr, který na sebe upozornil hned v první minutě. To měli ale domácí ještě štěstí, protože se jihlavský záložník ukopl a branku netrefil. Druhé varování už ale obrana Viktorie nedostala, a ve čtvrté minutě se tedy hosté mohli radovat. Opět to byl Jungr, kdo dostal do vápna balon od Urbánka a přesnou střelou skóroval - 0:1. Západočeši se snažili rychle zmátořit, příliš jim to ale nešlo. Zlomová však byla vyrovnávací branka z 21. minuty, která přišla prakticky z ničeho. Glazer využil nedůrazu při rozehrávce soupeře a vyrovnal - 1:1. První branka v síti Kotnoura zapůsobila na domácí hráče jako živá voda a hned o čtyři minuty později se tak skóre znovu měnilo. Kapitán Plzně Hradecký se dostal k centru od rohového praporku po několika odrazech a dokonal bleskový obrat - 2:1. Zhruba deset minut před pauzou mohl srovnat pro změnu jihlavský kapitán Pedro, hlavičkou ale netrefil prostor mezi tyčemi.

Do druhé půle nastoupila Jihlava už bez svého jediného střelce v utkání Jungra, jeho zástupce Spirkoski se ale rozhodně nenechal zahanbit. Nejprve se však trefil Demeter, který zakončoval rychlý kontr hostí po pokažené standardce Viktorie - 2:2. Oba týmy několikrát prostřídaly, změny ale sedly spíše Vysočině, která po vyrovnávací brance přejala iniciativu. V 71. minutě se pak dočkala i zasloužené odměny v podobě třetího gólu. Pěknou střelou se prosadil právě střídající Spirkoski - 2:3. V závěru ale jako by se hosté začali bát o výsledek a na jejich kopačky se pomalu vkrádala mírná nervozita. To domácí neměli co ztratit, naopak se hnali do ofenzivy se snahou oddálit první jarní utkání bez bodového zisku. Nakonec se dočkali tři minuty před koncem. Kule nejprve selhal po rohovém kopu, kdy na něj zívala odkrytá branka, svou chybu ale okamžitě napravil při další standardní situaci, a zachránil tak alespoň remízu - 3:3

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"Už ve 4. minutě jsme vstřelili první branku, což nás bohužel trochu uspalo. Domácí nás poté v rozmezí 21. a 25. minuty potrestali a šli do vedení. Ve druhém dějství jsme přidali, skóre otočili v náš prospěch a sahali jsme po vítězství. Bohužel, Plzeň dokázala v závěru srovnat z rohového kopu," okomnetoval utkání trenér juniorky Pavel Procházka.
 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Plzeň | 2:1
28.kolo | Plzeň - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu