08.03.2015, David Zeman

U19: Z Teplic vezou tři body

U19: Z Teplic vezou tři bodyStarší dorost vstoupil do utkání s Teplicemi dobře, když už v 9. minutě vstřelil úvodní branku Marek Šerý. Po půlhodině hry přidal další gól Jiří Klíma, ale Teplicím se do přestávky podařilo snížit. Ve druhé půli se Teplice snažili ze všech sil vyrovnat, ale v 63. minutě navýšil vedení Kolčava. Do konce utkání už se skóre neměnilo a tak byl konečný stav 3:1 (2:1) pro Vysočinu.

 
TepliceTeplice
25.kolo, sobota 7.3.2015, 14:00
1:3
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 9. Šerý M., 33. Klíma, 63. Kolčava
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Hekerle, Vedral, Šerý D., Fiala - Vitásek, Kolčava - Čermák (66. Smejkal), Šimončič (58. Novotný), Šerý M. - Klíma (89. Pěnkava).
 

Komentář

"V prvním poločase jsme šli zaslouženě do dvoubrankového vedení, měli jsme stálou převahu, bohužel jsme do šaten inkasovali rozdílovou branku a tak druhé dějství bylo ve znamení dlouhých míčů za obranu ze strany domácích, kteří zvýšili agresivitu, čili byl to spíše boj než fotbal, přesto jsme znovu navýšili náskok a nepřipustili jsme žádnou komplikaci a vítězství si pohlídali." řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu