28.02.2015, David Zeman

U19: Obrali lídra soutěže

U19: Obrali lídra soutěžeStarší dorost sehrál výborné utkání proti vedoucímu týmu soutěže - Příbrami. Od první minuty byli jihlavští mladící aktivní a odměnou jim byla branka Bajera ve 3. minutě. Ještě v první půli ale Příbram srovnala. Ve druhé části se hrál vyrovnaný fotbal, ale Vysočina, po brankách Klímy a Šerého, strhla vítězství 3:1 (1:1) na svou stranu.

 
FC VysočinaFC Vysočina
24.kolo, pátek 27.2.2015, 13:30
3:1
(1:1)
PříbramPříbram
 
Góly: 3. Bajer, 79. Klíma, 80. Šerý M.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Čermák (87. Hekerle), Rychetník, Vedral, Fiala - Vitásek, Kolčava - Bajer (73. Šerý D.), Šimončič (60. Sargsyan), Šerý M. - Klíma (89. Novotný)
Příbram: Jedlička - Růžek, Bouček, Holý, Kvída - Květ, Januška, Suchan - Šrain, Ayong, Laňka (82. Břížďala)
 

Komentář

"Příbram, lídr soutěže ukázal svoji vyspělost a nespornou kvalitu do útočné fáze, kde jsme měli problémy, přesto jsme šli Bajerem v úvodu do vedení. Soupeř byl stále nebezpečný, ale měl v defenzívě okénka a my se do nich dostávali a byla škoda, že některou z možností jsme nedohráli do druhé branky a tak soupeř do poločasu po standardní situaci srovnal stav. Ve druhém dějství měla obě mužstva možnosti měnit skóre, ale nejblíže byl Klíma, který těsně minul branku, ale za chvíli si vše vynahradil a záhy přišla třetí branka po ukázkově sehraném rychlém protiútoku, na jejímž konci byla dvojice Kolčava - Šerý a tím pro nás definitivně 3 body. Bylo to náročné utkání ve všech směrech, bohužel hosté neunesli porážku a po úmyslném faulu na Klímu se mělo červenat. Jsem rád, že jsme tento duel zvládli a kluci se za svůj výkon sami odměnili." pochválil své svěřence po utkání Josef Vrzáček.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu