24.02.2015, Miroslav Fuks

Odstartujte jaro společně s hráči v prodejně Adidas!

Odstartujte jaro společně s hráči v prodejně Adidas!Nabízíme vám atraktivní způsob jak odstartovat fotbalové jaro! V úterý 24. února budete mít v prodejně Adidas v jihlavském City Parku možnost získat autogramy fotbalistů FC Vysočina, v předstihu zakoupit vstupenky na domácí duel proti Slovácku, se zajímavými výhodami koupit permanentku na jaro a především využít jedinečnou příležitost konzultovat svůj nákup kopaček, míče či rukavic s Harisem Harbou, Janem Hanušem či Petrem Tlustým!

 

Během dvou hodin se v jihlavské prodejně Adidas vystřídá zhruba desítka prvoligových fotbalistů FC Vysočina. Chybět by neměli Marek Jungr, Ondřej Šourek, Petr Tlustý, Adam Jánoš, Tomáš Marek, Haris Harba, Muris Mešanović, Lukáš Kryštůfek, Jan Hanuš či Matúš Marcin. A svůj názor na zakoupení zboží zákazníkům jistě rád sdělí i maskot Ježour.

„Věříme, že fanoušci využijí této jedinečné příležitosti nejen k netradičnímu nákupu sportovního vybavení z bohatého sortimentu značky Adidas. Budou mít možnost zakoupit vstupenky na jarní domácí premiéru proti Slovácku, která je na programu v pátek 27. února, a též budou k dispozici permanentky na jarní boje FC Vysočina v SYNOT lize. Každý, kdo permici v úterý zakoupí, k ní obdrží speciální slevovou kartu, která jej bude opravňovat až k 40 % slevám v prodejnách Adidas společnosti Lion Sport. Pro příchozí budou zdarma připraveny klubové plakáty a hráčské kartičky. Hráči se už na netradiční akci těší a doufají, že o zákazníky nebudou mít nouzi,“ vyzval fanoušky marketingový manažer klubu Miroslav Fuks.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu