15.01.2015, Miroslav Fuks

Projekt „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“

Projekt „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“Domácí zápasy FC Vysočina v SYNOT lize se těší velkému zájmu fanoušků, veřejnosti a médií. Kapacita stadiónu v Jiráskově ulici je mnohdy absolutně nedostačující, vstupenky rychle mizí v předprodeji a pro mimojihlavské fotbalové fanoušky je často velmi složité získat vstupenky na dobrá místa. Za této situace pokračuje FC Vysočina s lákavou a hojně využívanou nabídkou pro regionální kluby - s projektem „Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina!“

 

Vypravte na zápas SYNOT ligy autobus, my vám zablokujeme a ZDARMA poskytneme vstupenky, před utkáním vás provedeme stadiónem, vezmeme vás na prvoligový trávník a budeme připraveni sdělit vám řadu zajímavých informací o dění v klubu či prvním mužstvu. Tato nabídka platí už od jara 2013 a dosud jí využilo 20 klubů z celé Vysočiny.

Jak této jedinečné možnosti využít? Vyberte si některé z jarních utkání SYNOT ligy, co nejdříve potvrďte svůj zájem a vypravte na zápas autobus (či jiný dopravní prostředek) s minimálním počtem 30 zájemců o ligový fotbal. Předem upozorňujeme, že při každém utkání jsme takto připraveni uvítat pouze jeden regionální klub. Na základě zájmu vytvoříme pořadník tak, aby se postupně dostalo na každý klub, jenž projeví zájem.

Kontaktní osoba: Miroslav Fuks – marketingový manažer FC Vysočina, tel.: 607 628 868, e-mail: fuks@psj.cz.

Předběžný přehled (termíny budeme upřesňovat!) jarních zápasů FC Vysočina v SYNOT lize ZDE.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu