30.03.2013, Karel Líbal

Fotbalistky vstoupily do jara výhrou nad lídrem!

Fotbalistky vstoupily do jara výhrou nad lídrem!Parádně vyšlo první jarní mistrovské utkání ženám FC Vysočina. Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase zdolaly vedoucí tým MŽFL FC Olomouc 3:1 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, sobota 30.3.2013, 11:00
3:1
(0:1)
1.FC Olomouc1.FC Olomouc
 
Góly: 53. Z.Žampová, 54. Dáňová, 85. Šerá – 29. Drahníková. Rozhodčí: Pospíchal – Pojezný, Krymová. ŽK: M. Žampová – Štěpánková, Drahníková.
Diváci: 75
FC Vysočina: Kolouchová – Sedláková, M.Žampová, Štefaniková, Králíková – Dáňová, Šerá, Lačná (88. Neumannová), Z.Žampová (89. Zadinová) – Jouklová (83. Ryšavá), Vinická (32. Wasserbauerová, 85. Francálková).
 

Komentář

Přestože oba soupeři okupují odlišné pozice v tabulce, nebylo od úvodu utkání mezi jejich výkony příliš rozdílu. Hostující hráčky byly sice aktivnější a kombinačně přesnější, jihlavské fotbalistky ale některé nedostatky nahrazovaly bojovností a poctivostí směrem dozadu.

Přesto se po půl hodině hry dočkala Olomouc branky. Na vápně zaváhaly stoperky Vysočiny, slabší chvilku si vybrala i gólmanka a Hanačky šly do vedení.

Poločasová přestávka domácím hráčkám prospěla. Do druhé půle vlétly se zvýšenou agresivitou a bojovností a záhy se dočkaly sladké odměny. Nejprve Zdeňka Žampová a vzápětí důrazná Adéla Dáňová skóre otočily.

Olomouc si poté postupem času získala výraznou herní převahu, ale domácí obrana pracovala takřka bezchybně. Navíc Vysočina nadále hrozila rychlými brejky. Z jednoho z nich také kapitánka Denisa Šerá pět minut před koncem zajistila svému týmu první výhru v této sezoně.

V příštím kole se fotbalistky Vysočiny opět představí v domácím prostředí, v sobotu 4. dubna přivítají v 11 hodin Hodonín.

Ohlasy trenérů

„Výhra proti kvalitnímu protivníkovi je velmi cenná,“ těšilo po utkání trenéra Miloše Císaře. „My jsme prokázali určité herní zlepšení, holky si za bojovnost a vůli určitě takový výsledek zasloužily. Věříme, že nás všechny toto vítězství ještě více povzbudí do další práce.“
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu