12.03.2013, Miroslav Fuks

Masopust v nominaci U-21 na Ukrajinu

Masopust v nominaci U-21 na UkrajinuÚterý 12. března bylo ve znamení zveřejnění nominací FA ČR na nejbližší kvalifikační či přátelské zápasy jednotlivých reprezentačních týmů. FC Vysočina musí těšit přítomnost trojice odchovanců – Stanislava Tecla, Matěje Vydry a Theodora Gebre Selassieho - ve výběru reprezentačního „áčka“ pro kvalifikační duely proti Dánsku a Arménii. V nominaci U-21 pro přípravné duely proti Ukrajině a Turecku nechybí krajní záložník Lukáš Masopust.

 

Masopust tak má reálnou naději, že se brzy dočká reprezentačního debutu v dresu „lvíčat". Teoretickou šanci mají též krajní záložníci Jan Kosak a Jan Kliment, kteří zůstali mezi náhradníky třiadvacetičlenného kádru kouče Jakuba Dovalila.

Nominaci zveřejnil též Aleš Čvančara, jenž vede reprezentační celek U-17. Pro turnaj elitní fáze kvalifikace ME, který se uskuteční od 19. do 28. března ve Švýcarsku, sice nevybral žádného jihlavského hráče, ovšem hned trojice mladších dorostenců figuruje mezi náhradníky - záložníci David Jančík a David Štěpánek a gólman Marek Kolář.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu