05.03.2013, Miroslav Fuks

První jarní výhru juniorky trefil Koudelka

První jarní výhru juniorky trefil KoudelkaForma juniorky FC Vysočina má vzestupnou tendenci. Po prohře a remíze přišla ve třetím jarním kole výhra. V domácím duelu proti Mladé Boleslavi se o ní postaral v 83. minutě Jan Koudelka, kterému k jediné gólové radosti v zápase stačily pouhé dvě minuty pobytu na hřišti.

 
FC VysočinaFC Vysočina
20.kolo, úterý 5.3.2013, 14:30
1:0
(0:0)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 

Gól: 83. Koudelka
ŽK: Košulič, Kučera, Fadrný
Rozhodčí: Zadinová – Marek, Reich
Diváci: 80
FC Vysočina: Matiášek – Obert, Vonásek, Kryštůfek, Fadrný – Vacek, Štancl (54. Šuta) – Urbánek (90. Vokoun), Kavka (81. Koudelka), Košulič – J.Kučera (60. Zeman).
Ml. Boleslav: Knobloch – Mehanovič, Baster, Ondřejka (67. Mižič), Brunclík (72 Mózr) – Rozsíval, Synek, Horák, Honc (46. Šulc) – Šimek, Šťastný.
 

Komentář

První půle přinesla poměrně zajímavý fotbal. V první šanci se v 5. minutě zjevil hostující Mirzad, který vystřelil po zemi zpoza vápna, ovšem brankař Matiášek byl pozorný. Ve 13. minutě zahrozil mladoboleslavský útočník Ondřejka, jenž svoji střelu otřel o tyč. Ve 22. minutě se hostujícímu Synkovi podařilo hezká individuální akce, který se uvolnil ve vápně a vypálil z voleje, jeho střelu ale zastavil jistý brankař Vysočiny. Domácí mladíci mohli jít do vedení ve 28. minutě, kdy se k míči na malém vápně dostal Vacek, ale trestuhodně ho napálil jen do břevna. Výčet šancí prvního dějství uzavřel v 38. minutě Ondřejka, který vystřelil za vápnem po zemi, ale Matiáška nepřekvapil.

Druhá půle nabídla jen boj o střed hřiště a naprosté minimum gólových šancí. Oba celky neuspěly po standardních situacích a jejich střely končily hodně mimo. Zápas tak rozhodla jediná akce v podání střídajících hráčů Vysočiny. V 83. minutě Zeman výborně vybojoval míč mezi dvěma hráči hostů a předložil ho Koudelkovi, který z šestnáctky umístil míč placírkou nekompromisně k tyči – 1:0.

„Hráčům jsme říkali, že nás čeká vyrovnaný zápas, který může rozhodnout jediný gól. Nakonec se tak skutečně stalo a my si připsali cennou výhru. Hráče musíme pochválit na snahu a dobrou defenzivní práci,“ řekl po utkání trenér Pavel Procházka.

  • jedinou branku zápasu naleznete na Youtube kanálu Ježour TV
 
Zápasy
6.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 1:3
20.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 1:0
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu