17.02.2013, Karel Líbal

V první přípravě fotbalistky prohrály

V první přípravě fotbalistky prohrályPrvní přípravné utkání mají za sebou ženy FC Vysočina Jihlava. V Praze podlehly týmu Bohemians 1:4 (1:1).

 

Hráčky Vysočiny neodjely do Prahy v kompletním složení, přesto podaly proti prvnímu týmu české skupiny druhé ligy solidní výkon. Vysočině se povedl vstup do utkání. Hráčky Bohemians, které usilují o postup do nejvyšší soutěže, byly v úvodním tlaku bezzubé. Naopak z rychlého protiútoku Jihlavanky otevřely skóre. Domácí hráčky sice ještě do poločasu vyrovnaly, ale dlouho si nebyly schopné poradit s kompaktní obrannou hrou Vysočiny.

Až dvacet minut před koncem strhly vedení na svoji stranu a v poslední desetiminutovce definitivně rozhodly o svém vítězství. „Neodehráli jsme úplně špatnou partii,“ zhodnotil zápas trenér Miloš Císař. „Holky proti silnému protivníkovi statečně bojovaly, v závěru jim ale docházely síly. Po zranění a odchodu Zdeňky Žampové se navíc naše hra směrem dozadu rozpadla. Vyzkoušely jsme nové hráčky, navíc některé členky základní sestavy ze zdravotních důvodů do utkání nenastoupily. Z tohoto pohledu utkání splnilo svůj účel.“

BOHEMIANS – FC Vysočina 4:1 (1:1)

Branka Vysočiny: 9. Vinická.

Sestava: Kolouchová - Sedláková, M. Žampová, Štefaniková, Králíková – Francálková, Šerá, Lačná, Z. Žampová – Vinická, Jouklová. Hokejově střídaly: Neumanová, Nováková, Wallicová.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu