24.03.2012, Miroslav Fuks

Dorost se s Hlučínem rozešel smírně

Dorost se s Hlučínem rozešel smírněDuel dvou sousedů v tabulce dorostenecké extraligy skončil smírně. Starší dorost FC Vysočina remizoval s Hlučínem 1:1 (1:0), když v 60. minutě přišel o vedení. O to se už v 5. minutě postaral hlavou Dominik Pedro.

 
FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, sobota 24.3.2012, 12:00
1:1
(1:0)
HlučínHlučín
 
Gól Vysočiny: 5. Pedro
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Vonásek, Pedro, Rozmahel, Tvrdý – Masopust (88. Dvořáček), Hráček, Urbánek (25. Klusák), Šuta – Kelbler (50. Císař), Maruš.
 

Komentář

Už v 5. minutě se domácí celek ujal vedení, když se po rohovém kopu hlavou prosadil Pedro. „V dalších minutách už se nám příliš nedařilo. Na hřišti se odehrávalo spíše bojovné utkání. Z naší strany bylo vidět hodně nepřesností a nervozity. Scházela nám přesnost v zakončení,“ řekl k utkání trenér Pavel Procházka.

Hlučín vyrovnal v 60. minutě po úniku po pravém křídle a následné přesné přihrávce před branku. V 75. minutě měl ideální možnost strhnout vedení na stanu Jihlavy kapitán Masopust, ovšem z pokutového kopu přestřelil. Blízko tříbodového zisku byla Vysočina pět minut před koncem. Na konci velkého závaru byl útočník Císař, který se do ligového utkání vrátil po dlouhé zdravotní pauze. Bohužel se mezi tři tyče netrefil.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu