06.02.2012, Miroslav Fuks

Permanentky na jaro za tři sta pade!

Permanentky na jaro za tři sta pade!Fotbalisté FC Vysočina ladí formu na těžké jarní boje a bez ohledu na současné mrazy byste měli na fotbal začít myslet i vy! Jaro slibuje napínavou a strhující podívanou, u které byste neměli chybět! Za 350 korun vám nabízíme jistotu svého sedadla na tribunách stadiónu v Jiráskově ulici pro všechny jarní domácí zápasy! Ještě výhodněji si jaro vychutnáte jako člen Fanklubu!

 

Opravdu, možná právě nyní je ta správná chvíle ke vstupu do oficiálního Fanklubu FC Vysočina! Uhrazením půlročního členského příspěvku ve výši 100 Kč získáte možnost zakoupit jarní permanentní vstupenku za pouhých 300 Kč a navíc zdarma obdržíte tradiční dárek - nyní jím je oblíbený přívěšek ve tvaru klubové dresu.

Více informací o Fanklubu FC Vysočina a dalších výhodách spojených se členstvím naleznete ZDE.

Prodej permanentních vstupenek do sektorů A2, A3, B1, B4 na jarní duely FC Vysočina Jihlava bude zahájen od pondělí 13. února. Veškeré permanentky si můžete zakoupit výhradně na stadiónu ve správním sídle klubu v Jiráskově ulici a to v těchto časech:
Pondělí: 9:00 - 16:30 hodin
Úterý: 9:00 - 14:00 hodin
Středa: 9:00 - 15:00 hodin
Čtvrtek: 9:00 - 15:00 hodin
Pátek: 9:00 - 12:00 hodin

Tyto celoroční vstupenky si též můžete objednat či domluvit jejich individuální odběr u pracovnice klubu paní Mazačové (mobil: 777 946 217 nebo e-mail: tereza.mazacova@email.cz).

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu