19.03.2011, Miroslav Fuks

Starší dorost v Hradci sehrál strhující duel

Starší dorost v Hradci sehrál strhující duelExtraligový starší dorost dnes v Hradci Králové sehrál těžko opakovatelný a strhující duel. V duelu 2. a 4. celku tabulky padlo neuvěřitelných 11 branek a tato gólová přehlídka skončila těsnou výhrou domácích 6:5 (3:2), když rozhodnutí padlo ve 2. minutě nastavení ze standardní situace. O 5 jihlavských branek se podělili Roman Turek, Jindřich Kučera, Radim Šuta, Jan Kliment a Martin Štancl.

 
Hradec KrálovéHradec Králové
18.kolo, sobota 19.3.2011, 11:00
6:5
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: Turek, J.Kučera, Šuta, Kliment, Štancl.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour – Cipruš, Turek, Beránek, Tvrdý – Hráček (41. Šuta), Vodáček – Přibyl (46. Brabec), Štancl, Kliment – Zeman (61. J.Kučera).
 

Komentář

„Inkasovali jsme hned v 1. minutě ze standardní situace, na kterou jsme se na předzápasovém tréninku připravovali. O 2 minuty později už to bylo 2:0, když soupeř skóroval opět ze standardky po odraženém míči. Naše odpověď a snížení na 2:1 zařídil Turek též ze standardní situace. Stejný moment a odražený míč však přinesl ještě do půle vedení „votroků“ 3:1. Poločasové „mytí hlav“ nemělo okamžitý účinek, protože hned ve 46. minutě to bylo 4:1 a vypadali jsme na debakl. Naštěstí brzy snížil po krásné narážečce se Šutou Štancl. Jenže po chybě na naší levé straně to po chvíli bylo 5:2. Kluci se však zvedli a dokázali Šutou, Klimentem a Kučerou vyrovnat na 5:5. Bohužel, v nastaveném čase přišla sporná standardní situace na rohu vápna, po níž domácí míč dotlačili do sítě – 6:5. Hráči si za výkon ve 2. půli zaslouží velkou pochvalu, předvedli krásný ofenzivní fotbal. Jsme však smutní, že jsme po takovém průběhu utkání nezískali alespoň bod,“ řekl k zápasu trenér Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu