11.03.2011, Jaroslav Wollmann & Miroslav Fuks

Výborný šlágr kola skončil bez branek

Výborný šlágr kola skončil bez branekVe šlágru 17. kola přivítala Vysočina Duklu Praha. Před necelými třemi tisíci diváky se hrál vysoce nadprůměrný druholigový duel, v němž domácí podali velmi dobrý výkon a byli lepším celkem. Odměny za svoji enormní snahu v podobě vstřelené branky se však nedočkali. Ve druhém utkání v řadě neskórovali a opět si tak připsali jen bod za bezbrankovou remízu.

 
FC VysočinaFC Vysočina
17.kolo, pátek 11.3.2011, 18:00
0:0
(0:0)
Dukla PrahaDukla Praha
 
ŽK: Mešanović, Halama, Krutý, Dolejš - Šmíd, Pázler, Vrzal, Chigou.
Rozhodčí: Kocourek - Peřina, Kocián.
Diváci: 2890
FC Vysočina: Uvarenko - Veselý, Tlustý (30. Šimáček), Halama, Šilinger - Gába (85. Karlík) - Dolejš, Dort, Görner, Krutý (63. Kopic) - Mešanović
Dukla Praha: Rada - Pospíšil, Vorel, Šmíd, Vrzal - Berger (88. Malý), Šiml, Gedeon, Hanousek - Pázler (53. Svatonský), Jirouš (68. Chigou)
 

Komentář

Domácí kouč Josef Vrzáček provedl oproti duelu ve Varnsdorfu hned 3 změny. Místo vyžluceného Gabriela nastoupil na pravém okraji zálohy uzdravený Dolejš. Na pozici levého halva dostal místo Kopice příležitost Krutý a ve středu zálohy hrál od začátku Görner místo Karlíka.

Od začátku se hrál zajímavý fotbal, který nemohl nudit. V 5. minutě jako první ohrozil domácí branku svou střelou Berger, na druhé straně zase zkoušel prostřelit gólmana Radu z pravé strany Mešanovič, ke smůle domácích se neujala ani velmi nadějná šance jihlavského kapitána Dorta po zpětné přihrávce Dolejše. Vysočina byla v první půli jednoznačně aktivnější a zaměstnávala hostujícího brankáře. Krutého přímý kop vyrazil Rada na rohový kop, proti Dortovi, který kopal standardku z ideální parkety, své kvality nemusel prokazovat. Rána šla metr nad. Dukla se dostala do šance až po půl hodině hry. Hanousek ovšem z malého vápna Uvarenka nepřekonal a Bergrův pokus zpoza vápna v závěru prvního poločasu skončil mimo tři tyče. To už domácí celek hrál bez stopera Tlustého, které musel odstoupit kvůli zlomenině nosu.

Jihlavští nepolevili v aktivitě ani ve druhé půli, hned na jejím začátku poslal Krutý balon na hlavu Gáby, ale jeho hlavička skončila vedle branky. Po hodině hry ovšem mohlo nečekaně udeřit na druhé straně. Parádní ránu Šimla musel ještě lepším zákrokem vyrazit domácí brankář na rohový kop. V dalším průběhu zápasu oba celky bojovaly na doraz o každý metr hřiště. Vysočina byla nadále útočnějším celkem, ovšem ke gólu jí nepomohl ani vysunutý presing nebo standardní situace. Obrana Dukly měla svůj den, neinkasovala a tak šlágr kola skončil bezbrankovou remízou.

Související odkazy:

Video ze zápasu: ZDE
On-line přenos: ZDE
Předzápasová informace: Vrzáček z hráčů cítí velké odhodlání a zodpovědnost
Představení soupeře: FK Dukla Praha

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
2.kolo | Dukla Praha - FC Vysočina | 3:1
17.kolo | FC Vysočina - Dukla Praha | 0:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu