10.02.2011, Miroslav Fuks

Vysočinu v neděli prověří Vlašim

Vysočinu v neděli prověří VlašimV neděli 13. února na sebe na umělé trávě v areálu Na Stoupách narazí dva špičkové celky II. ligy ČMFS. Domácí FC Vysočina změří v dalším ze zimních přípravných duelů síly s Graffinem Vlašim. Utkání proti 2. celku druholigové tabulky má výkop stanoven na 13 hodin. Může už trenér Josef Vrzáček počítat se zařazením některých absentujících hráčů?

 

Marodka se nám začíná vyprazdňovat a vypadá to, že pro herní soustředění v Blšanech bychom mohli počítat s většinu hráčů. Nyní proti Vlašimi však ze zdravotních důvodů nemůžeme počítat s Gavrićem, Cihlářem, Vaculíkem a Dolejšem. Pouze trénovat a dohánět kondiční manko budou Dort, Krutý a Šimonek. Volno dostane Gabriel. Ve středu 16.2., kdy v Blšanech hrajeme proti Karlovým Varům, lze očekávat zapojení většího množství fotbalistů včetně kapitána Filipa Dorta.

Kdy na soustředění vyrážíte?
Do Blšan zamíříme v pondělí 14. února ráno. Během třídenního pobytu plánujeme dvoufázové tréninky a právě zápas proti třetiligovým Karlovým Varům. Připravovat bychom se měli výhradně na přírodní trávě a v posilovně. V blšanském areálu najdeme i kvalitní regeneraci. Pevně věříme, že nám vyjde i počasí.

Jakou náplň měly vaše tréninky v tomto týdnu?
Zaměřujeme se na technicko – taktickou přípravu. Hodně jsme se věnovali taktice, řada cvičení byla zaměřená na dynamiku, rychlost a koordinaci. I v tomto týdne jsme však zařadili i vytrvalostní složku.

Vrcholem tohoto týdne bude utkání s Vlašimí...
Vlašimi je ve hře o postup do Gambrinus ligy a disponuje velice kvalitním kádrem. To hovoří za vše. Čeká nás náročná prověrka, což nám potvrdilo i nedávné přípravné utkání, v němž Vlašim zdolala Jablonec.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu