06.11.2010, Miroslav Fuks

Juniorka otočila zápas, ale o výhru přišla

Juniorka otočila zápas, ale o výhru přišlaJuniorka chtěla domácí podzim v MSFL zakončit tolik potřebnou výhrou nad Břeclaví, ale tento záměr se jí po dramatickém závěru utkání nezdařil. Hostující celek byl v utkání maximálně produktivní a získal bod za remízu 2:2 (0:0), když dokázal otevřít i uzavřít skóre utkání. Jihlavští dokázali nepříznivý vývoj utkání otočit díky trefám Petera Krutého a Petra Poláčka. Remíza znamená podzimní zisk 17ti bodů a prodloužení čekání na výhru na 4 zápasy.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
15.kolo, sobota 6.11.2010, 11:00
2:2
(0:0)
BřeclavBřeclav
 
Branky: 80. Krutý, 83. Poláček - 71. Simandl (pen.), 86. Mička
ŽK: 66. Filip, 70. Málek - 88. Nevídal
Rozhodčí: Ogrodník - Chramcov, Šenkýř
Diváci: 100
FC Vysočina B: J.Procházka - Príborský, Ptáček, Filip, Dobrovolný - Šandera (68. Málek), Lovětínský, Karlík, Leligdon (87. Vacek), Krutý - T.Kučera (60. Poláček).
Břeclav: Prokop - Ivančic, Jakubovič, Michal, Demjanovič - Navrátil (85. Bielčík), Svoboda (75. Veselý), Chromeček, Simandl - Mička, Nevídal.
 

Komentář

Domácí celek byl po celý zápas aktivnější, kombinačně lepší a též si vytvořil více šancí. Pohříchu byl však stejně produktivní, jako hosté z Břeclavi, kteří proměnili maximum možného. Ve 22. minutě kopal standardku Krutý a Filip z velmi dobré pozice hlavičkoval „koníčkem“ nad. Stejný exekutor centroval ve 26. minutě a Ptáček hlavičkoval odražený míč jen do náruče gólmana Prokopa. Šance první půle uzavřel ve 28. minutě odvážnými nůžkami Filip, jenž stříhal vedle levé tyče.

Do 67. minuty vládl na hřišti spíše boj mezi vápny. Poté se však začaly dít věci. V 67. hřištěm nadějně pronikl Karlík uvolnil Krutého, jenž ve velké šanci před brankářem přestřelil. V 70. minutě fauloval ve vápně domácí Málek a břeclavský Simandl pokutový kop proměnil. O rychlou odpověď se pokusilo duo Leligdon – Karlík, jenže druhé jmenovaný střílel do gólmana. Mnohem přesnější byl tradiční skvělý zahrávač přímých kopů Peter Krutý, který v 80. minutě přímák zakroutil z 25ti metrů krásně do levé šibenice. Zvrat skóre dokonal už o 2 minuty později Poláček, který pronikl po levém křídle, odcentroval a gólman Prokop si v tísni míč srazil do své sítě – 2:1! Domácí radost však netrvalo dlouho. V 87. minutě zleva odcentroval Demjanovič a na protilehlém rohu velkém vápna našel trestuhodně volného Micu, jenž z voleje nádherně trefil protější roh Procházkovy branky.

„Viděli jsme spíše bojovný zápas, v němž jsme určitě byli lepším celkem. Bohužel, soupeř byl maximálně produktivní a ze dvou střel na branku obě proměnil. Konečná remíza nás mrzí, neboť jsme před zimní pauzou chtěli navýšit náš bodový zisk,“ uvedl po utkání kouč Josef Morkus.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu