25.09.2010, Miroslav Fuks

Juniorka ukončila sérii porážek

Juniorka ukončila sérii porážekPosílená juniorka dnes změřila síly s Hulínem, který v týdnu notně potrápil Sigmu Olomouc v Ondrášovka Cupu. Zápas 9. kola MSFL nakonec skončil zaslouženou výhrou jihlavského výběru 3:2 (1:1), když postupně skórovali Jan Kosak, Karel Zelinka a Stanislav Tecl. Svěřenci kouče Josefa Vrzáčka tak ukončili nepříjemnou sérii čtyř porážek.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, sobota 25.9.2010, 11:00
3:2
(1:1)
Spartak HulínSpartak Hulín
 
Branky: 15. Kosak, 47. Zelinka, 53. Tecl - 21. vlastní (Dobrovolný), 74. Crla.
ŽK: 77. Filip
Rozhodčí: Sedlář - Černý, Fojt
Diváci: 100
FC Vysočina B: Svoboda - Veselý, Halama, Filip, Dobrovolný - Demeter, Gába, Leligdon (37. T.Kučera), Kosak (89. Šandera) – Zelinka (79. Vacek), Tecl.
Spartak Hulín: Janalík - Barcuch, Číhal, Mršťák, Laciga, Kadlec, Otruba, Ševela, Crla, Václavíček, Zlámal (71. Hloch).
 

Komentář

Úvod byl ve znamení standardních situací. V 11. minutě zahrávali hosté po Filipově ruce přímý kop, ale Číhalova pozemní střela mířila vedle pravé tyče Svobodovy brány. TO Jan Kosak mířil v 15. minutě mnohem přesněji a vstřelil úvodní branku duelu. Stalo se tak po přímém kopu nařízeném za faul metr před vápnem. Vysočina se však z vedení dlouho neradovala. Hulínští srovnali ve 21. minutě, kdy si Dobrovolný vstřelil vlastní branku po centru Crla - 1:1. Do konce první části už změna skóre nenastala. Ve 24. minutě nezpracoval Demeterův centr Kosak a neujala se ani následná střela Gáby. Na druhé straně musel zasahovat Svoboda při nebezpečné střele Barcucha. Ve 41. minutě zakončil rychlý protiútok Hulína střelou nad Laciga. Aktivní Kosak ve 44. minutě střelou z dálky orazítkoval břevno Janalíkovy svatyně.

Vysočina notně potřebovala zvítězit a proto si lepší vstup do druhé části nemohla přát. Už ve 47. minutě Veselý utekl po pravé straně všem svým strážcům a nacentroval krásný míč přesně na hlavu Zelinky – 2:1! Vzápětí měl rychlou odpověď připravenou Otruba, ale Svoboda ho zákrokem umlčel. Vzápětí bylo z jihlavského pohledu ještě lépe. Tomáš Kučera převzal na polovině míč, pohybem obelstil protihráče a poté nádherně přihrál Teclovi, který si položil brankáře a střelou do prázdné brány s přehledem zvýšil náskok svého týmu! Hosté se však nevzdávali. V 63. minutě nahrál Ševelova Václavíčkovi, jehož střela skončila v rukavicích Svobody. Po 11 minutách se však prosadil Crla a snížil na 3:2. V 76. minutě chyběly Gábovi centimetry, aby opět poslal domácí do dvoubrankového vedení! Závěrečná snaha hostí o vyrovnání už nic nepřinesla a Vysočina se tak radovala z důležité výhry.

„Utkání jsme nutně potřebovali zvládnout. I proto jsme přistoupili k většímu posílení sestavy. Zápas jsme v úvodu měli pod kontrolou a dokázali jsme vstřelit úvodní. Bohužel přišlo vyrovnání z vlastence. Úvod druhé části nám skvěle vyšel, vedli jsme o 2 branky a zdálo se, že je hotovo. Ztratili jsme tempo a míč a soupeř snížil. Poté to byl boj až do konce zápasu. Duel jsme nakonec dotáhli do vítězného konce, za který jsme velmi vděční,“ uvedl po zápase trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu