26.03.2010, Miroslav Fuks

Starší dorost je na jaře z formy

Starší dorost je na jaře z formyExtraligový starší dorost do jara vstoupil levou nohou. Z prvních tří duelů získal pouhý bod za remízu se Slováckem. Poté přišla drtivá prohra v Hradci a dnes překvapivé zaváhání proti zachraňujícím se Bohemians 1905. Naši hráči prohráli 1:3 (0:1) a potvrdili, že se na jaře zatím s formou míjí. V tabulce nejvyšší soutěže jim tak stále patří 27 bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, pátek 26.3.2010, 12:00
1:3
(0:1)
Bohemians 1905Bohemians 1905
 
Gól Vysočiny: 70. vlastní.
Diváci: 50
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Turek, Fadrný, Príborský (70. Tesař) – Zeman (69. Přibyl), Málek, Vacek, Kosak – T.Kučera (69. Vokoun), Poláček.
 

Komentář

Bohemians se odveta za podzimní porážku 0:4 vydařila. V první půli jim k tomu výrazně napomohl matný výkon domácích a hlavně vlastní gól Fadrného, který míč ve skluzu srazil do branky před gólmanem Procházkou. Druhá půle na nerovném travnatém hřišti přinesla větší snahu domácího celku, ale jen minimum gólových šancí. Navíc v 67. minutě již hosté vedli 0:2, když zleva kopali roh na první tyč a jihlavská obrana zde trestuhodně zaspala před nabíhajícím útočníkem. O tři minuty později však duel znovu nabral na dramatičnosti. Rohový kop Vysočiny se díky tečím obrany klokanů dostal až do sítě. V 76. minutě mohlo být vyrovnáno, ale Vokounova rána se od břevna odrazila před čáru. O 8 minut později se o horní konstrukci branky otřel i Kosakův pokus. Závěrečná hra vabank kýžené vyrovnání nepřinesla. Z rychlého brejku se naopak v nastaveném čase radovali hosté.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu