22.03.2010, Miroslav Fuks

Žampa se chce v tabulce posunout vzhůru

Žampa se chce v tabulce posunout vzhůruJarního startu se v neděli 28. března dočká i ženský tým FC Vysočina, když od 15 hodin nastoupí na hřišti Spartaku Lubina. Našim hráčkám po podzimu náleží až 7. příčka se ziskem 15ti bodů a skóre 21:23. Trenéra Josefa Zampy jsme se zeptali, s jakým cílem jde jeho tým do jarní části?

 

V tabulce MSLŽ se chceme posunout do vyšších pater. Tomu jsme přizpůsobili i zimní přípravu, v níž jsme se soustředili spíše na ofenzivní stránku naší hry. Doufám, že to potvrdíme už v neděli proti Lubině. Snad navážeme na naše podzimní vítězství 2:1.

Jak probíhala vaše zimní příprava?
Trénovali jsme třikrát týdně a navíc jsme v domácích podmínkách absolvovali třídenní soustředění. Během něj holky dostaly během třífázových tréninků pořádně zabrat.

Kolik jste sehráli přípravných zápasů?
Jen tři. Moravské Budějovice jsme porazili 9:1, Nové Město 3:0 a v Praze jsme podlehli Staré Lysé 2:3, které v II. české lize náleží 2. příčka. Tento duel splnil všechny moje představy.

Změnila se nějak podoba vašeho kádru?
Na papíře nyní v ženském „A“ týmu máme 19 hráček, ale se všemi ze zdravotních důvodů nyní nemůžeme počítat. Tým z Černíče doplnila teprve čtrnáctiletá Pavlína Štefániková a z Okříšek přišla Lenka Bastlová. Navíc se k fotbalu po mateřská dovolené vrátila záložnice Lenka Tichánková. Naopak s ním skončila Monika Dibelková.

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu