06.03.2010, Miroslav Fuks

Kosak dvěma góly srovnal na 2:2

Kosak dvěma góly srovnal na 2:2Extraligoví starší dorostenci do jara vstoupili remízou. Proti Slovácku zcela ovládli první půlhodinu, ovšem z celé řady šancí skórovat nedokázali. Slovácko poté zvedlo hlavu a během tří minut vedlo 0:2. Ve druhé půli svěřenci Pavla Procházky urputně bojovali o remízu, které nakonec díky dvěma přesným trefám Jana Kosaka dosáhli. Tento levý záložník na konečných 2:2 srovnal v posledních vteřinách zápasu z přímého kopu.

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 6.3.2010, 11:00
2:2
(0:2)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 66. a 90. Kosak – 34. Ondica, 37. Haša
Diváci: 60
FC Vysočina: J.Procházka – Kryštůfek, Turek, Fadrný (90. Busta), Príborský – Tesař (59. Vokoun), Vacek, Málek, Kosak – T.Kučera, Poláček
 

Komentář

Hosté si v úvodní půlhodině nevěděli rady s aktivitou domácí zálohy. Nepřesné koncovka či štěstí je však uchránilo před gólovou pohromou. Slovácko postupně získávalo půdu pod nohama a v 34. minutě se po krásné křídelní akci dočkalo branky. O tři minuty později centroval zleva prudce Haša a gólman Procházka si míč nešťastně srazil do sítě.
Ve druhé části domácí usilovali alespoň o vyrovnání, ale proti koncentrované obraně Slovácko se dlouho nemohli prosadit. Až v 66. minutě utekl Poláček a míč se dostal ke Kučerovi, který ideálně uvolnil Kosaka – 1:2. V 77. minutě mohl vyrovnat hbitý Poláček, ale jeho oblouček šel nad. Domácí se v závěru nedostali do čekávaného tlaku a neuspěli ani po rozích. Už se zdálo, že si připíší překvapivou porážku, když se přes půlku hřiště probil Kučera, byl sražen 20 metrů od branky a z následného přímáku srovnal na 2:2 přesnou trefou k tyči Kosak. Vzápětí byl duel ukončen.
„Začali jsme dobře, ale dva inkasované góly nás psychicky dost srazily. Kluci se ve druhé částí snažili alespoň o vyrovnání, kterého se po zásluze dočkali. Za to, že hráli až do konce, si zaslouží pochvalu,“ uvedl po zápase trenér Procházka, kterému stále schází celá řada zraněných či nemocných hráčů – Přibyl, Zeman, Göth, Štancl a Kotnour.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu