01.02.2010, Miroslav Fuks

Ředitel Zdeněk Tulis zodpověděl dotazy

Ředitel Zdeněk Tulis zodpověděl dotazyŘeditel a místopředseda představenstva FC Vysočina Ing. Zdeněk Tulis dnes odpoledne odpověděl na všechny dotazy, které mu prostřednictvím off-line rozhovoru položili návštěvníci klubového webu. Jeho reakce naleznete TADY. Mimo jiné se věnoval i aktuálnímu tématu dalšího jihlavského působení stopera Michala Kadlece.

 

„Michal Kadlec je ikonou fotbalu na Vysočině. Byl to hráč, kterého jsem dovedl ze Žďáru za 270 tisíc Kč. Za tu dobu, ikdyž zpočátku to nebylo jednoduché, tady odvedl kus poctivé práce. Bohužel, fotbal je též o výsledcích a ty se nám v poslední době nepodařilo naplnit. Proto dochází k přeměně a omlazování kádru a on se stal součástí tohoto procesu. Michal má ještě půl roku platnou smlouvu, kterou dodržíme. Společně s ním nyní hledáme možnost, jak nejlépe toto období překlenout. Michal je inteligentní hráč, který studuje na VŠ a v budoucnu, až si dodělá kvalifikaci, určitě dostane nabídku začlenit se do práce v klubu," uvedl Tulis.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu