16.09.2009, Miroslav Fuks

Důležitou výhru nad Baníkem trefil Filip

Důležitou výhru nad Baníkem trefil Filip„Béčku“ FC Vysočina po šesti kolech MSFL náležela se čtyřmi body poslední příčka tabulky, tudíž náš tým potřeboval ve středečním vloženém kole zvítězit nad juniorkou Baníku Ostrava. I proto do zápasu zasáhlo hned šest fotbalistů z kádru prvního mužstvo. Cíl se skutečně podařilo splnit a domácí celek zaslouženě zvítězil 1:0 (0:0) po přesné hlavičce Petra Filipa.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
6.kolo, středa 16.9.2009, 16:30
1:0
(0:0)
Ostrava BOstrava B
 
Branka: 54. Filip
ŽK: Korčián, Vyskočil - Metelka
Rozhodčí: Kondler - Jahoda, Nenadál
Diváci: 80
FC Vysočina B: Štěpanovský - Bambula, Filip, Caha, Naniaš – Vyskočil (72. Leligdon), Lovětínský, Gruber, R.Demeter (90. Šandera) – L.Procházka (77. Chlup), Korčián.
Ostrava B: Andrejko - Cverna, Frydrych, Coufal, Križan - Lee Hyung-Sang (84. Dressler), Kosňovský, Vašenda (60. Musiol), Metelka, Lukáš – Christu (70. Jatagandzidis).
 

Komentář

Výhra domácího týmu byla skutečně zasloužená. Velmi mladý ostravský tým doplněný o Korejce Sanga a zkušeného Metelku si v zápase vytvořil pouze jednu gólovou šanci, kterou ve 42. minutě Štěpanovský Lukášovi zneškodnil. Vysočina potvrzovala své větší zkušenosti a vytvářela si řadu šancí. V 7. minutě přišel rohový kop, po kterém se v nadějné příležitosti ocitl Naniaš, ale přes shluk hráčů mířil vedle. O dvě minuty později střílel z úhlu vedle Procházka po přihrávce aktivního Demetera. Ve 13. minutě byl jihlavský tým blízko důležité první branky. Sudí Kondler pískl penaltu za ruku v pokutovém území. Zodpovědnost na sebe vzal Vyskočil. Vystřelil tvrdě, ale doprostřed, s čímž stojící gólman Andrejko neměl problém. Krásnou střelu předvedl ve 24. minutě Lovětínský, mířil však jen do břevna. Gólem neskončila ve 31. minutě ani pěkná kombinace Demetera a Procházky.
Aktivní byla Vysočina i ve druhé půli a vynutila si kýženou branku. V 54. minutě rozehrál rohový kop Lovětínský a přesně našel hlavu stopera Filipa. Baník si ani za nepříznivého stavu nevytvořil tlak a naopak to byli domácí domácí, kteří mohli z brejků rozhodnout. Bohužel, další rohová hlavička Filipa šla vedle levé tyče a velká šance Leligdona po přihrávce Grubera skončila v náručí brankáře.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu