22.03.2009, Miroslav Fuks

V duelu juniorek se radoval Zlín

V duelu juniorek se radoval Zlín"Béčko" FC Vysočina do jara vstoupilo porážkou na půdě Tescomy Zlín. V duelu juniorek se hosté ujali vedení v 7. minutě díky přesné trefě Michala Drábka, na kterou zlínští odpověděli už za pět minut a ve druhé části přidali další dva zásahy. Mohli se tak radovat z cenné výhry 3:1.

 
Zlín BZlín B
17.kolo, neděle 22.3.2009, 10:30
3:1
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branka: 13. Hudák, 69. Bačík, 84. Motal - 7. Drábek
ŽK: Hudák
Rozhodčí: Jahoda - Dorušák, Kondler
Diváci: 100
Zlín B: Dostál - Linek, Sokol, Malý, Kašpar, Šrom (64. Školník), Řihák, Motal, Otruba, Bačík, Hudák.
FC Vysočina B: Štěpanovský - Benda, Naniaš (80. Demeter), Mareš, V.Černý - Wasserbauer, Chlup - Čermák, Drábek, Dupal – Šamánek (80. Pohanka).
 

Komentář

„Náš výkon dnes měl sestupnou tendenci. Do utkání jsme výborně vstoupili, když se už v 7. minutě hezkou střelou z hranice šestnáctky trefil Drábek. Bohužel, už za pět minut domácí vyrovnali a my jsme se již herně nezvedli. Domácím stačil bojovný výkon a my jsme jim ve druhé půli svými chybami vítězství nabídli. V 69. minutě se domácí dostali do vedení, když branku vsítil útočník Bačík. V 84. výhru pojistil nůžkami z rohu malého vápna domácí Motal,“ řekl k utkání zklamaný kouč Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu