13.02.2009, vFotbal & Redakce

Česká U-17 vyhrála mezinárodní turnaj

Česká U-17 vyhrála mezinárodní turnajČeští reprezentanti do 17 let ovládli turnaj čtyř zemí ve španělské La Manze. Po remíze s Tureckem a výhře nad Nizozemskem deklasovali výběr Norska a zaslouženě odjíždějí ze Španělska jako vítězové. Ve všech zápasech českého týmu nastoupil jihlavský útočník Matěj Vydra, který též zaznamenal jednu branku do sítě Norska.

 
Svěřenci Josefa Pešiceho v prvním zápase remizovali 1:1 s vrstevníky Turecka. Ve druhém klání už nezaváhali a snadno porazili mladé Nizozemce 4:0. V posledním zápase proti Norsku vedl český tým v poločase už 3:0. Po poločasové přestávce čeští mladící ve střílení gólu nepřestali a přidali soupeřovi ze severu další tři branky.

Trenér Pešice byl s turnajem, který byl pro jeho tým přípravou na březnové pokračování kvalifikace mistrovství Evropy, nadmíru spokojen. Česká sedmnáctka se bude ve Španělsku s domácím výběrem, Belgií a Kazachstánem prát o jediné postupové místo.

Česká republika "17" - Norsko "17" 6:1 (3:0)

Branky: 13. a 31. Pilík, 56. a 69. Kadlec, 15. Fantiš, 78. Vydra - 70. Gabrielsen

Sestava ČR: Karabina - Přikryl (46. Kadlec), Jugas, Kysela (46. Urban), Polom - Kadeřábek, Pilík, Šustr (46. Sladký), Jirásek (46. Krch) - Fantiš, Vydra.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu