12.02.2009, Miroslav Fuks

Permice pro jaro i na prodejních místech

Permice pro jaro i na prodejních místechJak jsme vás již informovali, tak dva a půl roku neměnné vstupné na domácí zápasy FC Vysočina se od prvního jarního duelu zvýší na 60 Kč. Zvýšení vstupného je výhodné pro majitele permanentek pro ročník 2008/09, kterých se samozřejmě zdražení nedotkne. Navíc klub aktuálně dává do prodeje permanentky pouze pro jarní druholigové boje, které lze zakoupit za pouhých 300 Kč.

 
Při počtu šesti domácích duelů tak její majitel ušetří 60 Kč a dostane se na původní cenu za vstupenku na jedno utkání. Navíc při očekávaném velkém diváckém zájmu a atraktivitě postupových bojů získá jistotu svého dobrého místa na tribunách stadiónu. Stejné místo mu pak bude podrženo při předprodeji permanentek na fotbalový ročník 2009/10.

Permanentní vstupenky pro jaro můžete zakoupit v sídle FC Vysočina u paní Terezy Mazačové vždy v pondělí od 15 do 17 hodin a ve čtvrtek od 9 do 11 hodin. Navíc budou permanentky od pondělí 16. února k dispozici na tradičních jihlavských prodejních místech – v Tipsport baru v Mrštíkově ulici a v Trafice v Kině Sokol.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu