01.03.2008, Miroslav Fuks

Tečku za zimou učinila výhra nad Mutěnicemi

Tečku za zimou učinila výhra nad MutěnicemiJarní generálka FC Vysočina skončila povinným vítězstvím FC Vysočina nad třetiligovými Mutěnicemi v poměru 2:0. Branky po přihrávkách Hušbauera stříleli Vácha a Rabušic. Zimní přípravná bilance našeho týmu tak ve dvanácti zápasech činí čtyř výhry, dvě remízy a šest porážek.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 1.3.2008, 13:00
2:0
(0:0)
MutěniceMutěnice
 
Góly: 76. Vácha, 80. Rabušic
Diváci: 0
FC Vysočina: Šimon (55. Tulis) – Veselý, Kadlec, Bodeček, Vepřek – Dupal (70. Sláma), Hušbauer, Lovětínský (60. Schneider), Cihlář – Faldyna (60. Vácha) Rabušic.
 

Komentář

„Zápas se nakonec bohužel hrál na umělé trávě, neboť současné klima nás na přírodní povrch nepustilo. Mrzelo nás to o to více, že nyní již 14 dní trénujeme na normální trávě. Utkání se navíc odehrávalo za silného větru. V první půli jsme měli více ze hry a vytvořili jsme si minimálně čtyři gólové příležitosti, které však k brankám vedly. Ve druhé části byly s podporou větru více nebezpečné Mutěnice, ovšem naše defenzíva pracovala velmi dobře a soustředěně. V poslední čtvrthodině utkání zaúřadoval dorostenec Hušbauer, který připravil dvě gólové nahrávky Váchovi (76. minuta) a Rabušicovi (80. minuta). Oba v koncovce zachovali klid a skórovali. Celkově mohu být s generálkou spokojen, rozhodně splnila svůj účel. Hráči podali slušný výkon, kterému mohu vytknout některé individuální chyby a nepřesnosti v rozehrávce,“ zhodnotil poslední duel přípravy trenér Karol Marko.
 
Bilance zimní přípravy FC Vysočina:
• celková bilance: 12 utkání 4 – 2 – 6 20 : 18
• střelci: 4 - Rabušic, 3 - Böhm, Šamánek, 2 – Dupal, Faldyna, Vácha, 1 – Lovětínský, Pacholík, Gába, Cihlář
• nastoupilo 26 hráčů, z toho 4 brankáři
• odehrané zápasy: 12 – Cihlář, Dupal, Vepřek, 11 - Schneider, Rabušic, Vácha, 10 - Gába, Šamánek, M.Veselý, 9 - Böhm, Lovětínský, Sláma, Faldyna, 7 –Tlustý, Šimon, Kadlec, Bodeček, Hušbauer, 5 – Pacholík, 4 – Tulis, 2 – Gabriel, Štěpanovský, 1 - J.Veselý, Žejdlík, Nilinho, Naniaš
 
Přehled všech zimních přípravných duelů FC Vysočina naleznete ZDE.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu