13.02.2008, Miroslav Fuks

Juniorka nestačila na posílené Brno

Juniorka nestačila na posílené Brno„B“ tým FC Vysočina dnes poměřil síly s juniorkou Brna, která však nastoupila posílena o řadu borců z širšího prvoligového kádru. Výsledkem byl porážka 4:1 (2:0), když branky stříleli Baláž, Simr, Okleštěk, Hanák a za hosty korigoval v 84. minutě Bureš.

 
Brno BBrno B
přát., středa 13.2.2008, 10:00
4:1
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: Baláž, Simr, Okleštěk, Hanák - Bureš
Diváci: 0
FC Vysočina B: Žejdlík (46. Hlavoněk) – Benda, Kříž (22. Havránek), Nešpor, Naniaš (46. Bureš) – Chmelík, Wasserbauer, Pacholík, Chlup (46. Niederle) – Čermák, J.Veselý (46. L.Procházka)
 

Komentář

„Možná i pod tlakem jmen v sestavě domácích (exjihlavští Simr, Baláž a Večeřa, dále např. Živný, Okleštěk a Hanák) jsme do zápasu vstoupili bojácně a už ve 2. minutě jsme prohrávali. Od 15. minuty jsme dostali více do hry a dokonce Pacholík ve 30. minutě postupoval ze strany zcela sám na brankáře. Bohužel neskóroval a my později pykali za chybu Naniaše gólem na 2:0. Ve druhé půli byla po prostřídání hra neurovnaná. My útočili do plných a Brno nás trestalo z brejků. Naši největší příležitost neproměnil opět Pacholík. Korekci dal stavu v 84. minutě Bureš. Zápas proti velmi kvalitnímu soupeři byl pro nás v mnohém poučný a upozornil nás na některé nedostatky. Především potřebujeme posílit defenzívu,“ řekl k zápasu trenér Roman Kučera, který nemohl počítat se zraněnými Hříbkem, Netrdou a Peška, který se již připravuje s míčem a zhruba za měsíc by mohl začít naplno trénovat.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu