09.02.2008, Miroslav Fuks

Starší žáci druzí na halovém mistrovství!

Starší žáci druzí na halovém mistrovství!Starší žáci FC Vysočina ročníku 1993 a mladší navázali na svůj podzimní triumf na Nike Premier Cupu, který jim vynesl neoficiální titul přeborníků republiky. V dnešním finálovém turnaji halového českého mistrovství v Třebíči si probili cestu až do finále, kde je nejtěsněji 4:3 zdolali hráči pražské Slavie.

 
Jihlavští starší žáci na úvod zvítězili ve své skupině, když porazili Mladou Boleslav 3:1, Bílovec 2:1 a Slavii Praha 4:3. Před schopnostmi svěřenců trenéra Pavla Tvarůžka se v semifinále sklonili i žáci Jablonce – 4:2. Bohužel, ve finále již naši mladíci Slavii počtvrté v řadě (na Nike Cupu, na halovém turnaji Heřmanově Městci a v základní skupině halového mistrovství) neporazili. Druhé místo je však určitě skvělé! Navíc ho násobí skutečnost, že útočník Jindřich Kučera byl vyhlášen nejlepším hráčem elitního turnaje.

Doplňme, že starší žáky FC Vysočina v květnu čeká vrchol sezóny v podobě účasti evropském finále Nike Premiér Cupu, kde budou hájit barvy Česka!

Sestava: Dohnal, Jahoda – Hráček, Kavka, Šuta, Štancl, Herc, Caha, Císař, Kučera, Urbánek, Vonásek, Kliment, Kyzlink.



autor: Martin Mutl

autor: Martin Mutl

autor: Martin Mutl
 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu