06.02.2008, Miroslav Fuks

Vysočina s Břeclaví měla těžkou práci

Vysočina s Břeclaví měla těžkou práciStředeční zimní přípravné duely FC Vysočina jsou většinou ve znamení utkání proti třetiligovému týmu. Před týdnem takto juniorka Olomouce utrpěla šestku, ovšem dnes mnohem zkušenější tým Břeclavi statečně vzdoroval a vzorově bránil a tak byli jihlavští fotbalisté rádi za jedinou branku, kterou vstřelil v 75. minutě Dupal po přihrávce Böhma.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., středa 6.2.2008, 17:00
1:0
(0:0)
BřeclavBřeclav
 
Gól: 75. Dupal
Diváci: 0
FC Vysočina: Žejdlík – Veselý (46. Sláma), Tlustý (46. Bodeček), Kadlec, Vepřek (46. Cihlář) – Gába (46. Lovětínský), Schneider (46. Hušbauer) – Dupal, Faldyna (30. Šamánek), Vácha – Rabušic (60. Böhm).
 

Komentář

Trenér Karol Marko se musel obejít bez zraněného gólmana Tulise a lehce zraněných či odpočívajících Gabriela, Pacholíka a dalšího brankáře Štěpanovského. Jelikož chtěl nechat odpočívat novou posilu Šimona, postavil se do branky dorostenec Žejdlík. "Čisté konto mne určitě potěšilo. Svoji zásluhu na něm měl i výkon Žejdlíka, který mne pozitivně překvapil," uvedl kouč Marko.
"Do zápasu jsme šli z plného tréninku. V úterý hráči absolvovali dvě tréninkové gáze, což se dnes nepříznivě projevilo na jejich pohybu a lehkosti. Naše ofenzivní snažení tak bylo dost kostrbaté, navíc jsme naráželi na soustředěnou a zkušenou obranu. Jsem proto rád, že jsme v utkání zvítězili, nikdo se nezranil a udrželi jsme nulu na našem kontě," řekl k zápasu trenér Vysočiny.

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Zbrojovka Brno
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu