13.03.2006, Redakce

Večeřa: „Prohra v Mostě byla velmi zbytečná“

JIHLAVA - Pět minut. Přesně za tak krátkou dobu přišli jihlavští fotbalisté o body ve slibně rozehraném utkání v Mostě. V důležitém souboji dvou prvoligových nováčků sice Vysočina v poločase vedla 1:0, pasivitou ve druhé půli ovšem dovolila domácím otočit na konečných 2:1. Den po utkání jsme o hodnocení duelu požádali trenéra Karla Večeřu.

 
Prohra mne velmi mrzí. Rozhodně byla zbytečná a měli jsme na to dovézt ze severu Čech minimálně bod. Troufám si říci, že v kompletním složení bychom zde vyhráli. Bohužel po výborné první půli, kdy jsme domácí do ničeho nepustili a sami jsme se ujali vedení, přišel velmi špatný nástup do druhé části. Za přispění našich chyb a též nepřesností rozhodčího jsme se dostali pod tlak standardních situací. Navíc jsme rozhodčího dostali do situace, kdy mohl písknout penaltu a on tak učinil. Tím se doposud bezzubý Most chytil a za naše chyby a nepřesnosti v obraně i přechodové fázi nás potrestal rozhodující brankou. Hráči mi po zápase tvrdili, že jí předcházela ruka útočníka Brzeziny, to však na výsledku nic nemění.

Jak hodnotíte výkon nově složené obrany?
Kluci to měli velmi těžké. Milan Kopic si odbyl svoji prvoligovou premiéru, navíc v tomto složení nastoupila naše defenzíva poprvé. První poločas vzadu i za přispění blízkosti pokynů z naší střídačky zvládli, po změně stran to už však bylo horší.

A co debutant Milan Kopic?
Z jeho výkonu jsme neměl obavy. Připravoval se na to 14 dní a odvedl slušný výkon. Problémy jsme měli jinde.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu